Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ İntel arc B580 nasıl bir ekran kartı

Toplam bütçeniz 26k ise ben b580 den daha iyi bir kart olduğunu düşünmüyorum.
  2. C

Hocam 26k bütçeye ben arx b580 önermem muhtemelen 2k da oynayacaksınız. Size tavsiyem rx 7800xt olur. Rakibi olan 4070 daha pahalı iken kendisinin ucuz olması, kas gücünün daha iyi olması sebebiyle ben 7800xt tercih ederdim eğer bütçenizi biraz daha artıracak olursanız 7900xt var.
  3. C

Hangi amaçla kullanacaksınız hocam? Ve bütçeniz nedir?
  4. C

Arctis nova pro alınır mı?

Selamlar, esenlikler. Yakın zamanda kulaklık alacağım. Genel olarak oynayacağım oyun CS2 ancak onun harici müzik dinlemekten hoşlanıyorum zevkimi tatmin edecek bir öneriye ve fikre ihtiyacım var. Steelseries arctis nova pro kablolu versiyonu gamedac ile gelmesi sebebiyle beni cezbetti. Aynı...
  5. C

Corsair sbre pro champion series alınır mı? + Mousepad önerisi

Selamlar, esenlikler. Yakın zamanda mouse alacağım ancak çok teferruatına girmek istemiyorum. 2000 TL bandında eski kullandığım ve sensorunden memnun olduğum başlıkta ki mouse'u almayı planlıyorum. 8000hz raporlama hızı olması ve eskiden kullanmam sebebiyle beni kendisine çekiyor. Sizin fikriniz...
  6. C

Steelseries apex 9 mini vs Razer huntsman mini hangisi daha iyi?

Selamlar, 2 hafta içerisinde yeni sistem toplayacağım ve klavye ihtiyacım bulunmakta. Daha önce steelseries apex 9 miniyi kullandım ancak aynı fiyat bandında benzer özelliklere sahip Razer huntsman miniyi gördüm ikisi arasında kaldım. Sizin fikriniz nedir?
  7. C

Topladığım sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Hocam büyük oranda parçaların en ucuz olduğu site tebilon. Arada 3 5 ürün 500-1000 TL kadar ucuz olduğu için sistemi parça parça almak istemiyorum çünkü bir problem olduğunda hepsiyle ayrı uğraşacağım onun yerine 2000-3000 TL verip tek bir yer ile uğraşmak daha makul geliyor. Tavsiyeniz için...
  8. C

Kendim kontrol ederek seçtim ikisini hocam. Birkaç forum üzerinden konuyu araştırdım ikisinin birbiri ile uyumlu olduğunu teyit ettim. Kısaca bir problem yok ikisi uyumlu. Diğer parçalar için yorumunuz nedir?
  9. C

Selamlar, esenlikler. Önümüzde ki ay yeni PC toplayacağım. Kendim önceki açtığım konulardan aldığım revizeler ile sistemi yeniden oluşturdum görüşlerinizi merak ediyorum. Sistem özellikleri ekte ki fotoğraflarda ki gibidir. Şu an stoğu bulunmadığı için ekleyemedim ancak işlemci olarak ryzen 7...
  10. C

Çözüldü✓ CS2 için sistem önerisi

Hocam denge Hocam o zaman sizden/sizlerden tavsiye sistem istiyorum. Ekran kartı olarak 7800xt İşlemci olarak R9 9900x CM GX2 Gold PSU Kingston nv3 M2 ssd Bu 4 bileşen ile uyumlu 2*16gb 6000 MHz Expo desteği olan cl30 ram, Anakart, M2 slotu bir tane ram slotu 2 tane olsa yeterli parça önerisi...
  11. C

4080 takarım hocam da ihtiyacım yok. CS2 işlemci ağırlıklı bir oyun bu durumda ekran kartına gereksiz yüklenip kullanmayacağım şey için bu kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Aynı zamanda ekran kartına yüklenen oyunlarda bile rx7800xt yeterli olur diye düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür...
  12. C

Hocam Mesut çevikten izlediğim kadarıyla 7800x3d ye bu kadar para vermeyin 9700x ona yakın performans veriyor, güncel, fiyatı daha düşük ve ısınma problemi yok diyor. Onun için tercih ettim. İnternetten kendimde karşılaştırdım arada ki fiyat farkı 5k ancak FPS farkı çok az + olarak bu işlemciye...
  13. C

Hocam işlemci ağırlıklı oyun oynayacağım ve bu fiyat seviyesinde 7800xt den daha iyi bir ekran kartı yok 4060 16gb fiyat bandında ama ondan kat kat daha iyi bir kart sadece uzun vadeli olsun diye seçtim.
  14. C

Selamlar, başlıkta da belirttiğim üzere CS2 ağırlıklı oyun oynamak için sistem toplayacağım. Kafamda ki sistem şu şekilde: R7 9700X. RX 7800XT. MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi 32 GB DDR5 RAM (fazla olduğunu bilmiyorum ileriye dönük olsun diye böyle seçtim ama fikrinizi almak isterim) Cooler...
  15. C

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x + RX 7800XT sistemim hakkında görüşleriniz nedir?

Ekran kartının linki açılmıyor hocam. Aynı zamanda ghosting, ölü piksel, ışık sızması gibi problemler ile karşılaşmak istemiyorum pahalı olduğunu biliyorum ama zowie kalitesinden de vazgeçmek istemiyorum.
  16. C

Son dönemde eski ekran kartım tuf 6500xt idi. Yazılım anlamında hiçbir problem yaşamadım. Son zamanlarda o eski AMD hatalari kalmadı bitti demek çok iddialı olur ancak eskiye oranla toparladılar.
  17. C

Hocam 4070 super çok pahalı 7900xt ondan daha iyi performans veriyor ve yer yer daha ucuz. 7800xt neredeyse aynı performansı veriyor ve 4070 supere göre yine baya ucuz bu durumda Nvidia pek tercihim olmuyor maalesef. İkinci el 4070 süper yerine rx 7800xt düşünmez misiniz?
  18. C

7900gre benim gördüğüm kadarıyla 7900xt ile aynı bu durumda o karta o parayı vermektense 7900xt almak daha mantıklı
  19. C

Hocam ayrı ayrı uğraşmak istemediğim için biliyorum bazı parçalar daha pahalıya geliyor ama tek tek alıp ugraşmaktansa böyle almak daha makul geldi. Hemde tek parça hepsini halletmek tek bir yer ile muhattap olmak ve kurumsal olması sebebiyle tercih ettim. 1734549340 Tabi ki öyle ama bütçemin...
  20. C

Bende en son attığınız kartı bende düşünmüştüm uzun vade için mantıklı ama uzun vadede komple sistemi yenilemem de söz konusu olduğu için düşünmesem mi diyorum? Ve 7900xt biraz fazla kaçmaz mı?
Top Bottom