Arama sonuçları: *

• Users: NaxX
  • Order by date
  1. NaxX

PHOENIX-4060 V3 Alınır mı?

Merhabalar, herkese iyi günler hazır sistem almak istiyorum ve kendimce bir sistem bulup özelleştirdim. Bütçem 20 - 25 k arası sistem linkte mevcut https://www.itopya.com/phoenix-4060-v3-amd-ryzen-5-8400f-asus-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606#kategori_10 Üstünde...
  2. NaxX

700 TL'ye İkinci El Ekran Kartı Önerisi

??
  3. NaxX

iki kartda 800 tl den başlıyor ve benim için abartı 1627215978 evet düşündüm ama psu dan ekran kartına ek pin girişi yok sanırım tam bilmiyorum
  4. NaxX

300 wat
  5. NaxX

Merhabalar ekran kartım bozulduğu için ve elimdeki bütçe ile bir ekran kartı almak istiyorum beni Valorant, CS:GO, GTA, BF1 gibi oyunlarda üzmeyecek ekran kartı istiyorum sizden şimdiden teşekkürler . Sistemim: Windows 10 64 Bit. Intel Core 2 Quad Q9550. 6 GB RAM. 240 GB SSD. Anakart: Foxcoon...
  6. NaxX

600tl Bütçe Ekran kartı önerisi

zaten monitör 768 destekliyor yüksek ayarlarda oynamıcam
  7. NaxX

gta5 bozulan kartım r7 240 rahat oynuyordum
  8. NaxX

Merhabalar ekran kartım bozulduğu için ve elimdeki 600tl bütçe ile bir ekran kartı almak istiyorum beni Valorant, CS:GO, GTA, BF1 gibi oyunlarda üzmeyecek ekran kartı istiyorum sizden şimdiden teşekkürler benim bulduğum birkaç tane var ama sisteme uyumlu mu bikmiyorum. Sistemim: Windows 10 64...
  9. NaxX

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor

denedim ama sıkıntı yok ramlerde
  10. NaxX

evet düşündüm ama şimdi ekran kartından hiçbir şekilde görüntü alamıyorum
  11. NaxX

Merhabalar, oyun oynarken bir anda ekranda kareler belirdi ve ekran kapandı ama PC çalışmaya devam etti. Kapatıp açayım belki düzelir dedim ama PC çalışıyor görüntü gelmiyordu. RAM'leri çıkarıp taktım olmadı silgi ile silip denedim olmadı, BIOS pilini çıkarıp taktım olmadı ekran kartını...
  12. NaxX

GT1030 2Quad Q9550 sistem uyumlu mu?

anladım saolun
  13. NaxX

başka bir forumda 300wat yeterli olmayabilir elektrik kesilir pc birdaha açılmaz falan konusu varmış bu doğrumu bu olcak ise 1030 günüce uygun fiyatlı bir ekran kartı varmı 2.el
  14. NaxX

Merhabalar ASUS GT1030 64 bit GDDR5 2 GB ekran kartı almayı düşünüyorum sistemim bu uyumlu mudur? ekran kartım perte çıktığı için ekran kartı alcam bozulan ekran kartım r7 240 psu bu https://www.hepsiburada.com/frisby-...G9GYfeoctG8rZM8tcDW80wna0ijihHEgaAkqTEALw_wcB Sistem: Intel Core...
  15. NaxX

2.el ekran kartı tavsiyesi

Vga girişli bir ekran kartı olması lazım hdmi monitör yok
  16. NaxX

1030 satılmış ise önerdiğiniz güzel bir ekran kartı varmıdır acaba
  17. NaxX

satılmamış ise bunu almam dahamı iyi olur
  18. NaxX

eski ilan olması bir şey etki ediyormu bilmiyorumda