Arama sonuçları: *

1. sativagenetics

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

RGB olan versiyonunu kullanıyorum, 7500F ve TF7 termal macun ile 10 dakikalık stress testi sonucu 72 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda ise 55-65 derece arasında ortalama sıcaklık veriyor, oyuna göre fark ediyor. Kasada önde 3 arkada 1 egzoz fanı mevcut oda sıcaklığı ortalama 23 derecede bu...
  2. sativagenetics

Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Adaptör 320 TL

Ben senin kankan değilim, üslubuna dikkat et karşında parkta oynadığın arkadaşın yok. İndirim yazıyor mu yazıyor kıyaslama yapıldığında aynı ürün çoğu yerde 500 lira civarında mı, evet. Bu benim için indirimdir. Sadece kafam çalışmıyor dilediğin zaman deneyebilirsin.
  3. sativagenetics

Bir kulaklığa 5000TL verilir mi?

Eğer uzun süre kulaklıkla vakit geçirmiyorsan, müzik dinlerken şu sesi duyayım bu böyle olsun demiyorsan, Oyunlarda Karstan Edirneyi duyayım demiyorsan o miktarlara çıkmaya gerek yok. Ancak bunları yapıyorsan kesinlikle değer diyebilirim. 2018-2023 arası SS3 kullandım bu sene itibariyle Nova...
  4. sativagenetics

Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Adaptör 320 TL

Değil, attığın yerde de indirimde gördüğün gibi.
  5. sativagenetics

1.1.1.1 WARP kullanmakta sorun olur mu?

Kendi ios telefonumda wifiden dns ayarlarını Quad9 olarak elle giriş yapıp girebiliyorum web üzerinden, app store'dan kaldırılmış sanırım. Ancak Android tarafında bilgim yok maalesef.
  6. sativagenetics

goodbyedpi üzerinde ufak değişikliklerle giriş yapabilirsin, maalesef link veremiyorum ancak ufak bi google aramasıyla ulaşabilirsin.
  7. sativagenetics

Yardım Laptop ramimi yükseltmek istiyorum hangi rami almalıyım?

İşlemcine göre maximum 2666 MHz RAM takabilirsin. Ram olarak aynı marka modelle yükseltme yapmanı tavsiye ederim uyum sorunları yaşayabilirsin ancak illa böyle olacak diyorsan şunu önerebilirim: https://www.epey.com/bellek-ram/crucial-basics-cb16gs2666.html edit alternatif...
  8. sativagenetics

VPN olmadan DNS değiştirerek de discord vs. yerlere erişmen mümkün. Cloudflare yerine Quad9 öneriyorum.
  9. sativagenetics

YENİ SİSTEM TOPLADIM EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

işlemci 4 + 4 olması gerekiyor orada bir sıkıntı olsa direkt sistem başlamaz, elektrik gelmez yani. Ekran kartı bilgilerini verir misin? ve HDMI veya DP ne kullanıyorsan farklı slotlara takmayı dene imkanın varsa farklı kablo kullan.
  10. sativagenetics

Tam oturmamış olabilir, işlemcide sıkıntı olsa direkt açılmaz diye düşünüyorum. Ve evet ilk kez açıyorsan beklemen gerekiyor geç geliyor sistem ayrıca ramleri doğru taktığından emin ol.
  11. sativagenetics

Ekran kartı pini 6 ana pin + 2 yan pin olarak taktın değil mi?
  12. sativagenetics

🔥İndirim Logitech Brio 1080p Web Kamerası 1.543 tl 🔥

bir saattir düşünüyordum alsam mı almasam mı diye, aldım sonuncuyu çekmişim tekrar 1543 oldu
  13. sativagenetics

1TB sata SSD önerisi

https://www.akakce.com/pci-donusturucu/en-ucuz-primex-px-m2pciex-pci-ex-x1-to-m2-nvme-ssd-cevirici-fiyati,1708041323.html şu şekil bir şey çözüp m2 takabilirsin sonrasında anakart yükseltmesi durumunda da ileriye dönük olur, tabii hız tam verimde olmaz ancak yine de satadan daha iyi olur diye...
  14. sativagenetics

Yardım 5600X için Kule Soğutucu Önerisi

Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Top Bottom