Arama sonuçları: *

1. Slayer109

Laptop Upgrade Hakkında

işlemciyi core 2 duo dan intel core i3 yapıcam ekran kartınıda değiştiricem ekran kartı tavsiyesi? darboğaz yapmasın diye
  2. Slayer109

laptopun işlemcisini değiştiricem hangi işlemci almalıyım

sistemim intel core 2 duo nvdia gt240m 1 gb ekran kart 4 gb ram 64bit windows 7 bide işlemci nerde bulabiliirim(laptop)
  3. Slayer109

pc slayt yapmaya yeter mi?

4. Slayer109

zula battleye açılmama hatası

arkadaşlar şimdi zulayı kurdum ve bana bu hatayı verdi bunu nasıl düzelte bilrim?
  5. Slayer109

zula battleye hatası

arkadaşlar şimdi zulayı kurdum ve bana bu hatayı verdi bunu nasıl düzelte bilrim?
  6. Slayer109

Yardım Cpu kullanimi

Cpu kullanim cok cikiyor nasil indjrebilirim
  7. Slayer109

Pc cok isiniyor

Arkadaslar pc cok isiniyor 1 2 hafta once oyun oynarken kapaniyordu simdi ise film izlerken bile cok isinip kapaniyor yardim edebilirmisiniz lutfen ve bir sorum daha var eger termal macun kurumus olabilir ici tozlanmis olabilir dediler bana eger bunlari yapmazsam ne olu?
  8. Slayer109

Yardım lazım

Arkadaslar benim pc cok isiniyor eskiden oyun oynarken kapaniyordu simdi ise film izlerken bile cok isinip kapaniyor bunun sebebi nedir yardim edebilirmisiniz lutfen
  9. Slayer109

Ram yiyen uygulamalar

Merhaba bilgisayarda ram i cok yiyiyen seyler var bunun yuzunden cpu kullanimi cikiyor ve bilgisayar yavas calismaya basliyor bunun icin cpu kullanimini dusurmek ve ram i yiyen seyleri nasil kapata bilirim
  10. Slayer109

Yerel disk C

Yerel disk C dolarsa ne olur bilgisayar yavaşlar mı?
  11. Slayer109

mta servere giremiyorum

arkadaşlar mta yı açtığım zaman herzaman girdiğim bir servere girmeye çalıştığım zmaan sürüm uyumsuzluğu diyor nasılyapabilirim?
Top Bottom