Arama sonuçları: *

1. NaxX

R7 240 sistemde render sorunu

Merhabalar arkadaşlar sistemim intel core 2 quad q9550, 6gb ram ,ekran kartı ise R7 240 2gb oyunlarda render sorunu yaşıyorum en çok ise gta5 de oluyor bu darboğaz falan yaparmı bu parçalar yoksa başka birşeyden mi kaynaklı bilmedim yardım ederseniz çok iyi olur
  2. NaxX

2 çekirdekli işlemcide Gta 5

merhaba 2 çekirdekli bir işlemcide gta 5 oynuyorum ve gayet iyi fps alıyorum ve akıcı oynayabiliyorum ama yollar binalar yüklenmiyor hdd vardı ssd geç düzelir dendi fakat geçtim düzelmedi sorun nede peki anlayamadım sistem de darboğaz var darboğazmı yapıyor anlamıyorum ama youtube da şöyle...
  3. NaxX

İntel Pentium E6600 Gta 5

Merhaba İntel pentium E6600,MSİ R7 240 2gb ekran kartı ve 6gb ram sistemle gta5 oynuyorum ama yollar filan yüklenmiyor ama bu videoda adam 4gb ram ile oynuyor hiçbir sıkıntı olmuyor bunun sebebi ne? Bahsettiğim video:
  4. NaxX

İşlemci bottleneck [Darboğaz] Sorunu

merhaba beyler bayanlar iyi günler işlemci tarafından çok sıkıntı çekiyorum bazı oyunlarda ve bu darboğazın çözümü falan yokmu şimdi işlemci almaya kaksak dolar yukarda ve anakart desteklemez çünkü anakart sadece İntel işlemcileri desteklediği için böyle şey mümkün değil kısaca bu darğozı nasıl...
  5. NaxX

SSD ile oyunlarda render sorunu

Merhaba bu sorunu iki farklı oyunda yaşıyorum. GTA 5 ve Fortnite. SSD al dediler düzelir dediler ama bir çözüm olmadı. PUBG'de bu sorun hiç olmuyor, düşük sisteme sahip olsam dahi yani GTA 5'de olup PUBG olmayan bu sorun nedir? Sistem: Windows 10 64 Bit. Intel Pentium E6600 3, 07. MSI AMD...
Top Bottom