Arama sonuçları: *

1. Genesyss

Power Sw kablosu nereye takılır

Anakart: MSI A320M a Pro. Arkadaşlar galiba Power SW kablosunu çıkardım ve kasa açılmıyor nereye takabilirim acaba resimleri atayim.
  2. Genesyss

Bilgisayar kasasındaki parçalar eksik mi

Merhaba 2. el kasa aldım ama yanında anakartı sabitlemek için vidalar yoktu kasanın içini açtığımda bazı vidalar gördüm bu vidalar o vidalar mı anakartım MSI A320M a Pro bir de arka tarafta ekran kartı görüntü çıkısları olan yerin yanında bir boşluk var bu normal mi eğer bunlar normal değilse...
  3. Genesyss

Xigmatek X-Power 500w PSU alınır mı

PSU için bütçe maksimum 800 TL. https://shbd.io/s/aB8PjILd
  4. Genesyss

Güç kaynağı tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar anakartıma uygun bir güç kaynağı arıyorum aynı zamanda kasayada uygun olacak anakartın resimlerini yüklüyorum ve şu anki güç kaynağının boyutları ile beraber resimlerini atıyorum özellikle benim gördüğüm fark anakarttaki 24 pin güç girişi yerine 14 pin olması bunu çevirici ile...
  5. Genesyss

PSU yükseltilmeye uygun mu

Merhaba arkadaşlar kasama upgrade yapmaya karar verdim ilk PSU ile başlamak istiyorum lakin bir sorun var benimkisi Lenovo hazır kasa olduğu için anakartı değişik mesela sağdaki 24 pin güç girişi 14 pin detaylı resimleri yükleyeceğım herhangi bir PSU alsam kasama uyar mı? Çeviri kullanabilirim...
Top Bottom