Arama sonuçları: *

1. G

Mavi Ekran Sıvı Soğutmayı Bağlayamadım

Arkadaşlar merhaba, Corsair H150 Sıvı soğutma aldım. Kılavuza göre bağlantılarını doğru yaptığımı düşünüyordum ama ışıkları yanmıyor ve fanlardan bir tanesi dönmüyor. Bağlantı konusunda yardımcı olabilir misiniz? Resimleri de ekliyorum. Anakart: Asus TUF B450M Pro II Kasa: Gamepower Warcry...
  2. G

Opera GX Uygulaması Açılmıyor

Bilgisayarı da yeniden başlattım uygulamayı da yeniden sildim yükledim düzelmedi
  3. G

Merhaba, Opera GX'i bilgisayarda kullanıyorum.
  4. G

Arkadaşlar herkese merhaba, Yaklaşık 2-3 saattir Opera GX simgesine tıklıyorum bir ekran açılıyor gibi oluyor sonra hemen kapanıyor. Uygulamayı verileri silmeden kaldırmayı denedim IOBit Uninstaller uygulaması ile, daha sonra kişisel verileri de silerek kaldırmayı denedim. Her seferinde tekrar...
  5. G

Bilgisayarım Aşırı Isınıyor ve Sanırım CPU Darboğaz Oluyor

Arkadaşlar herkese merhaba. Bir hafta önce İncehesap.com üzerinden hazır sistem satın aldım (Renegade [Modart PC]). Sistemde Ryzen 5 5600x ve PNY 3060 12Gb modeli var. PC'yi satın alırken yanında Gamepower Airbender CPU hava soğutucusu da satın almıştım. PC kargo ile geldiğinde CPU üzerinde...
  6. G

Yardım Ryzen 5 3600 - rx580 Sistem İçin PSU Tavsiyesi

Tekrardan teşekkür ederim bakacağım 😊
  7. G

Anladım hocam çok teşekkür ederim ama bütün parçalarımı ikinci el toplayacağım o yüzden 1660s bir tık pahalı kalıyor. Yine de çok teşekkür ederim ilginize.
  8. G

Herkese merhaba. Ryzen 5 3600 veya 3600x işlemci, asus rog strix 8 gb rx 580ekran kartı, 3600 Mhz ram ve asus tuf serisi b450 anakart bileşenlerinden oluşan bir pc toplayacağım. Bu sistem için ne kadar watt'lık bir psu almam gerekir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  9. G

Öneri Router Önerileri

Arkadaşlar merhaba. Evime router almak istiyorum fakat çok pahalı olsun istemiyorum. Aynı zamanda düşük gecikme sağlayabilecek bir router istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?:)
  10. G

Yardım JBL TUNE500BT Xbox One S'e Nasıl Bağlayabilirim?

Arkadaşlar herkese merhaba. Elimde JBL TUNE500BT Bluetooth kulaklığı var. Xbox One S' e sahibim ve bu kulaklığı konsola bağlamak istiyorum. Youtube vb. platformlarda aradığımda bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.
  11. G

Öneri Asus ROG Zephyrus Dizüstü Bilgisayar Önerileri

Şu anda bir bütçem yok fakat eylül gibi taksit ile almayı düşünüyorum almışken sıkıntı çıkarmayacak minimum 5-6 sene rahat her oyunu oynayabileceğim aynı zamamda okula falan da götürmem gerekecek. MaxQ Design bir pc olmalı diye düşündüm. Biraz araştırınca da Asus mantıklı gibi geldi ama başka...
  12. G

Öneri Asus ROG Zephyrus Dizüstü Bilgisayar Önerileri

Arkadaşlar herkese merhaba. Asus ROG Zephyrus ailesinden bir laptop almak istiyorum. Aldığım laptopta RayTracing, ekran Hertz aralığının yüksek, uzun soluklu kullanabileceğim bir laptop istiyorum. Aynı zamanda bu laptopu hem mühendislikte hem de oyun için kullanacağım. Aklımda olan modeller SCAR...
Top Bottom