Arama sonuçları: *

1. Ç

ANAKARTIMDA BLUETOOTH YOK PS4 KOLU NASIL BAĞLARIM

https://app.hb.biz/aDaWMLyEhaKR
  2. Ç

40-45 K sistem toplama önerisi sadece kasa

MSI MAG PANO kasa almanı öneririm, 20$ Steam kod veriyor, kasa da güzel gerçekten
  3. Ç

PlayStation 5 için fikrinize ihtiyacım var

Öyle de olabilir ama hangi oyunları oynadığınız da önemli, PS plus avantajları PC ye göre çok iyi , hali hazırda pc de oynadığınız oyunlar var ise kol ile oynanacağınız güzel olur
  4. Ç

PlayStation 5 için fikrinize ihtiyacım var

Pro ya şuan gerek yok bence hocam , şimdilik ps5 alın ileri de durumunuz olursa ihtiyaç halinde olursanız pro alırsınız
  5. Ç

2K - 4K monitör önerisi

2k lık bir sistem 1734356333 Bütçe nedir monitör olarak
  6. Ç

Monitör Seçimi: Asus ROG, TUF veya Dell Alienware?

Hepsi 2K :)
  7. Ç

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Beyaz Oyuncu Mouse 4956 TL

14 gün süren var , kutuyu açmadı isen alırlar diye düşünüyorum, tam öğrenip hareket et
  8. Ç

Aileyle İzlenebilecek Film Önerisi

Yıldızlararası - İnception
  9. Ç

Red Switch Mekanik Klavye(numpadsiz) oneri!!!

Aşırı sağlam ve kaliteli malzeme yapısı var, suya dayanıklı , tepki süresi çok iyi, bayağı kullandım memnunum
  10. Ç

Red Switch Mekanik Klavye(numpadsiz) oneri!!!

https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/
  11. Ç

2K Sistem vs 4K Sistem (2025)

Şuan için bir şey demek çok erken olur çıkacak olan kartın gücü ve fiyatı ne olacak bilmiyoruz
  12. Ç

2K Sistem vs 4K Sistem (2025)

4070ti süper den aşağısını önermem hocam 4080S iyidir, AMD isterseniz 7900xt işinizi fazlası ile görür
  13. Ç

🔥İndirim DA Yeni Hazır Sistem 50k 4070ti super 7500F

Tamam ekran kartı güçlü de, 50k verip stok soğutucu kullanmak saçma olmuş, özelleştirme var ama pek çekici bir sistem değil
  14. Ç

Yardım MSI shout out kampanyası nasıl işliyor?

Bende kasa aldım HB den ' ürünün seri nosu nu ekliyorsun değil mi msi sitesine başka bir şey yapmıyorsun , bazıları link gerekiyor vs demiş
  15. Ç

Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Güle güle kullan güzel fiyat
  16. Ç

Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Kaç paraya aldınız hocam
  17. Ç

Yardım Sisteme Ram Takviyesi önerisi

Anakartın 4x8 kaç MHz destekliyor ona bakman lazım önce büyük ihtimal 3600mhz den fazla olmaz , 16x2 dual Chanel alsan iyi olur
  18. Ç

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

Sorunu nedir hocam, alacak olanlar dikkat etsin
  19. Ç

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

https://app.hb.biz/09WlW3o0bKV5 dram var diye biliyorum, okuma yazma hızı da iyi, bunun pro modeli var ama pahalı
  20. Ç

🔴Şam Düştü - Esad Ülkeyi Terketti !🔴

Esad öldürmek için istiyordu :) kendisi ve babası Sünni düşmanı, internete Hama katliamı yazın ve bakın neler soykırımlar yaptılar ülke de , şuan insanlar gönüllü dönecek, kendi toprakları evleri hepsi orada 1733661066 Ben size bazılarını söylim. Kadın yaşlı çocuk demeden herkesin evin önünde...
Top Bottom