Arama sonuçları: *

1. Heroia

Vodafone beni dolandırıyor mu? 😃

Öncelikle faturamda olması gereken tutardan fazlası isteniyor. Ve bende bunu merak edip müşteri temsilcisini bir hafta önce arıyorum. Ve bu tutarın yanlış olduğunu ve hatalı gözüktüğünü söylüyorlar bende fatura ödeme gününü bekliyorum ve gün gelince faturamda 100 TL civarı bir fazlalık...
  2. Heroia

GPON ve fiber farklı mı?

Sorgulama yaptığımda adresim de GPON var olarak gözüküyor. Fiber den farkı nedir? Daha mı iyi?
  3. Heroia

Altyapım iyi internet sağlayıcısı fark eder mi?

Şuana kadar Türk Telekom kullanıyordum fiyatlar arttığı için iptal ettirdim ve Poyraznet adlı firmaya geçmeyi düşünüyorum. Fiyatı gerçekten çok uygun ama aklıma bir soru takıldı sonuçta bu küçük firmaların hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor tt de problem yaşamadıysam bundada yaşamam diye...
  4. Heroia

Kayseri'de önereblieceğiniz internet sağlayıcısı var mı?

Kayseri'de yaşıyorum ve Türk telekom kullanıyordum 24 mbps lik fiber paketi 300 tl yi aştı ve iptal ettirdim Kayseri'de yaşayan arkadaşlar önerebileceğiniz internet sağlayıcısı var mı? Fiyatı biraz makul olursa sevinirim ( Turknet ve Superonline dışında )
  5. Heroia

İnternet sağlayıcısı önerir misiniz?

Türk telekom 25 mbps fiber kullanıyordum ama fiyatı 300 tl yi aştı ve vaat ettikleri hızı sürekli vermiyorlardı. Şuan iptal ettirdim ve yeni sağlayıcı arıyorum 300 TL altında bildiğiniz 20-25 Mbps hızında güvenilir bir sağlayıcı var mı? Kayseri'de yaşıyorum
  6. Heroia

Türk Telekom yavaş İnternet sorunu

Normalde sabit 25 mbps download 6-7 upload vardı ilk defa 2 gündür download hızlarım 1 mbps yi bile göremiyor daha önce olmuyordu modemi kapatıp açmama rağmen hâlâ aynı bunu nasıl çözebilirim? Zaten 25 mbps bile yavaş geliyordu bu hızlarla google a bile giremiyorum.
  7. Heroia

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Türknet e abonelik başlattım ama 1 haftayı geçti ne gelen var ne giden ulaşamıyorum da o yüzden aboneliği mi iptal ettireceğim sizce hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim cevaplarsanız sevinirim.
  8. Heroia

Türknet e başvurduk ama gelmedi

Pazar günü başvurduk kurye gelecek dediler birkaç evrak imzalanacakmış ama 4 gün oldu gelmediler daha önce bağlatan var mı ne zaman gelir kaç günde baglarlar?
  9. Heroia

Türknet iyi bir sağlayıcı mı? Geçilir mi?

Şuanki internetim çok kötü her gün bağlantı sorunu yaşıyorum bu yüzden İnternet sağlayıcılarına bakıyordum ve Türknet altyapısını sorguladım 100 mbps destekliyor port uzaklığı 0 metre gösteriyor sizce kullanılır mı? Veya daha iyi bir sağlayıcı var mı?
  10. Heroia

Hangi interneti almalıyım?

Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?
  11. Heroia

Türknet fiber alınır mı?

Altyapıyı yeni kurdular sorgulama da böyle çıkıyor sizce alınır mı? kullanan var mı?
  12. Heroia

Hangi internet sağlayıcısı tercih etmeliyim?

Türknet - Türktelekom - Süperonline - net speed - milenicom Hangisi tercih edilmeli? Şuan ki kullandığım ise : Netplus 12/1
  13. Heroia

Türknet fiber alınır mı?

Türknet fiber varmış almalımıyım kullananlar yazarsa memnun olurum ben 35 TL ye 12 dowload 1.5 uploadlı internet kullanıyorum ve çok yavaş geçeyim mi değer mi?
  14. Heroia

1.5 Upload Twitch yayını nasıl açılır?

Uploadım 1.5 hangi çözünürlükte kaç bitraite vereyim?
  15. Heroia

Yan blokta fiber var bize olur mu?

Arkadaşlar merhaba bizim bloklar birleşik yani F-E-C-D süperonline ın sistesin de c ve d blokta fiber var bize gelir mi? bağlatabilirmiyiz?
Top Bottom