Arama sonuçları: *

1. Heroia

3000-3500 TL monitör önerisi?

144 Hz bu fiyatlarda alınabilecek monitörler var mı? Bütçeyi biraz daha artırabilirim eğer 27 inç ve ips bulursam.
  2. Heroia

Bu monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lg-24gn60r-b-ultragear-23-8-1ms-144hz-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00003Y2PO4 Sizce bu fiyat bandında nasıldır fiyatı bana uygun geldi birde ips panel olması dikkatimi çekti 🤔
  3. Heroia

İps mi Va panel mi?

Genelde oyun oynayıp video-film izleyen birisiyim boş zamanlarımda pc başında uzun vakit geçiririm. Hem hikayeli hemde rekabetçi oyunları oynuyorum sizce hangi paneli tercih etmeliyim?
  4. Heroia

144 Hz Monitör Önerisi

Piyasada Uygun fiyatlı ve kaliteli ips veya va panel önerebileceğiniz fiyat performans monitörler var mı? Bütçe max 3000-3300 civarı
  5. Heroia

Yardım Genel PNP monitör gözükmüyor

windows 10 kullanırken Valorantta tam ekran yapabilmek için aygıt yöneticisinden genel pnp monitörü kapatırdım. Şuan win 11 kullanıyorum. Ayarlarda pnp monitör gözükmüyor nasıl geri getirebilirim tekrar win 10 a geçsem gelir mi?
  6. Heroia

Yardım Valorant tam ekran olmuyor

Windows 10 kullanırken valorantı tam ekran yapmak için aygıt yöneticisinden Genel PNP monitörü kapatıyordum ve düzeliyordu. Şuan win 11 kullanıyorum ve aygıt yöneticisince genel pnp monitör gözükmüyor bu yüzden kapatamıyorum ve valorant hiçbir şekilde tam ekran olmuyor ne yapabilirim?
  7. Heroia

Monitör öneri - tavsiyesi

Bütçe max 3000 - 3500 TL genellikle oyun, video ve günlük kullanım için alacağım bu bütçede hangi monitörleri önerirsiniz?
  8. Heroia

Bu monitör alınır mı?

https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg247q1a/ 3000-3500 bandında değişiyor. Sizce alınır mı kullanan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.
  9. Heroia

75 hz monitör önerisi

24 veya 27 inç 1080p 75 hz orta halli veya kaliteli sıfır monitör arıyorum bütçe ortalama 2K tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. Heroia

Bu monitör alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-crg5-lc24rg50fzrxuf-24-4ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1763106940.html?gclid=CjwKCAiA_vKeBhAdEiwAFb_nrfXOf31vkom6hneSabGOf4ozUquJqpmaRHRbAWl3ToZaO5Cbrmgi7RoCwWwQAvD_BwE Bu monitör alınır mı? alınmazsa neden alınmaz? Veya bu fiyata daha...
  11. Heroia

2K bütçe monitör tavsiyesi

Bütçe 2000 TL güzel monitör arıyorum bu fiyata 144 hz olur mu bilmiyorum ama olursa güzel olur. Oyun ve günlük kullanım için lazım. 1671962615
  12. Heroia

144 Hz monitör önerisi

Bütçe : en fazla 1600 TL en iyi ve uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  13. Heroia

Yardım Monitör ölçeklendirememe sorunu

Önceden monitörü nvidia denetim masasından pc ye göre ölçeklendirebiliyordum şimdi olmuyor ve yazılar bulanık ve piksel piksel ayrıca 1920x1080 p de ekran oturmuyor ve yazılar okunmuyor yardım edin
  14. Heroia

Oyun ve yazılar da piskelleşme var

Arkadaşlar merhaba ben tv yi monitör yaptım 1920x1080 p de görüntü sığmıyordu ve yazılar okunmuyordu nvdia denetim masasından bişeyler yaptım ve şuan tv ekranı oturttum ama oyunlarda ve yazılarda pikselleşme mevcut bunu nasıl çözerim ekran 1920x1080 olmasına rağmen böyle sorunlar normal mi...
  15. Heroia

1280x1024 ekran kayıt sorunu

Arkadaşlar ben tv yi monitör yaptım ve tv 1920x1080 p olmasına rağmen görüntü bozuk ve ekran tam oturmuyor bende obs den 1280x1024 kayıt yapıyorum ve ekranı o şekilde yani 1280x1024 kullanıyorum ama bu şekilde kayıt aldığım için başka cihazlarda videolar tam oturmadan izleniyor ne yapmam...
  16. Heroia

Obs kasma sorunu ne yapmalıyım?

Obs te ekran kaydı alırken kasmalar ve netlik düşüyor 1280x1024 ekran çözünürlüğüm var ne yapmam lazım?
  17. Heroia

Yardım Ekran sığmıyor ve görüntü bozuk

Tv yi monitör olarak kullanıyorum 1920 x 1080 p yaptım ekran sığmıyor ve görüntü çok bozuk lütfen yardım edin
  18. Heroia

Tv yi monitör yaptım netlik düştü

Televizyonu monitör yaptım 1920 x 1080 yapınca ekran sığmıyor ve netlik azalıyor bende 1280 x 1024 yaptım ve oyunlarda netlik az ama ekrana tam oturuyor ne yapmam lazım?
  19. Heroia

Tv yi monitör olarak kullanıyorum görüntü bozuk

Tv yi monitör yaptım görüntü çok bozuk ne yababilirim? önerileriniz var mı?
  20. Heroia

TV monitör olarak kullanılırmı

Merhaba ben tv yi monitör olarak kullanmayı istiyorum görüşleriniz nedir öneriniz varmı monitörle farkları nedir
Top Bottom