Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

Metro Exodus Bir Anda Dondu ve Tekrar Açamadım!!!

merhabalar oyunu oynuyordum baya bi ilerledim ve bir anda oyun dondu alt+f4 atmaya çalıştım olmadı görev yöneticisine girip görevi sonlandır demeyi düşündüm o da olmadı pcyi resetledim oyuna girmeye çalıştığımda 30 gb baştan yüklemeye başladı şuan bu yükleme kısmı sorun değil ama en son kaldığım...
  2. Kıtalararası balistikfüze

Cs2 envanterine max kaç eşya katılabilir

Beyler soru başlıkta 1000 tane sticker alacam galiba depo almam gerekli mi (oyun oynamadığım için düzenini pek dert etmiyorum)
  3. Kıtalararası balistikfüze

steam parası ne yapılır

beyler belli bir miktar param var sizce ne yapmalıyım parayı
  4. Kıtalararası balistikfüze

steam hesabım nasıl? kaça gider?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199258738457/ soru başlıkta beyler
  5. Kıtalararası balistikfüze

450 tl bütçe oyun önerisi

Beyler 450 tl var epic,voidu,steam vs. Platformlardan oyun önerisi istiyorum şuanlık aklımda rdr2 bannerlord ve metro exodus var eklemem veya çıkartmam gereken bişey var mıdır sizce
  6. Kıtalararası balistikfüze

Eklemem gereken oyun var mı

Max 100-150 lira daha ekleyebilirim eklemem gereken oyun var mı sizce ve sepet nasıl
  7. Kıtalararası balistikfüze

Steam bakiyemi en iyi şekilde nasıl satabilirim

Steamda 18,35 dolar param var bunu 420 TL ye falan satacağım (aslında 540 TL fln) bunu çok acil nerede satabilirim
  8. Kıtalararası balistikfüze

Steam hesabım hakkında

Benim 2 adet seçkin CS li hesabım var bir tane çocuğa verdim hesabı kasıyor çalma ihtimali var mı guard açık ve bende tel no ve e-posta da bende
  9. Kıtalararası balistikfüze

Steam gamepad ve direksiyon seti için oyun önerisi

Gamepad ve direksiyon seti ile oynanabilecek oyun önerisi istiyorum bütçe 800 TL
  10. Kıtalararası balistikfüze

Rust indirime girince alınır mı??

Beyler soru başlıkta alacağım ama bir kaç oyun daha var soruların cevaplarına göre öncelik verecem 1-para kazandırır mı az da olsa 2-ne kadar zevkli alıp seni 7-8 saat oynatır mı? 3-sunucular nasıl LoL gibi değil dimi
  11. Kıtalararası balistikfüze

Steam zamlarından önce oyun önerisi lazım!!

1000 TL bütçe Beyler ne olur önermek için önermeyi gerçekten iyi oyunlar lazım raft chivalyr 2 ve mortal kombat 11 alacam 850 kalıyor öneri verir misiniz??
  12. Kıtalararası balistikfüze

steam kimlik doğrulayıcı sorunu

beyler dayımın bir hesabı vardı baya süredir kullanmıyor envanter baya doluydu 2 k ya yakın bende rica ettim tamam dedi al dedi bende şimdi tlf ve maili kendime aldım ama kimlik foğrulayıcı aktif değil ama aktif gibi kapatıyorum kod ekranına atıyor bişey satacağımda maile onaylama gidiyor...
  13. Kıtalararası balistikfüze

Random keydeki oyunu nasıl görebilirim

Steam random key aldım girdim bu oyun kütüphanende var diyor ney bu acaba bilebilir miyim
  14. Kıtalararası balistikfüze

steam hesabıma giriş yapamıyorum yardım lazım!!

merhaba çok önceden bir hesabım vardı cs fln oynardım içinde kasa ve skinler var o hesabın ne şifresini ne de e postasını biliyorum bir tek nicki var onuda arkadaş aratma kısmından buldum steam desteğe yazdığımda kanıt için ödeme yaptığım kartı fln istedi ama ödemede yapmadın ne yapabilirim...
  15. Kıtalararası balistikfüze

Xcloud dokunarak oynanan oyunlar nelerdir

Soru başlıkta arkadaşlar gamepadim yok bugün game Pass aldım vpn vs vs uğraşmaya üşeniyom telefon için oynayabileceğim tonlar neler dokunarak listesi olan varsa veya bilen fln söyleyebilirmi
Top Bottom