Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

max 2,5k bütçe m2 ssd önerisi

merhabalar, soru başlıkta dram olursa iyi olur
  2. Kıtalararası balistikfüze

1 tb sata ssd önerisi

soru başlıkta bütçe max 3k
  3. Kıtalararası balistikfüze

Max 2,25k bütçe sata SSD önerisi

Merhabalar, 1,5-2k gibi bir bütçem var sata SSD önerisi alabilir miyim en az 960 GB olmalı önerilerinizi bekliyorum Not: Pazarama üzerinden olursa garanti bankasına 250 TL bonus+6 taksit yapıyor eğer bu şekilde olursa bütçem 2250 ye çıkabilir ek olarak 6 taksit mükemmel olur
  4. Kıtalararası balistikfüze

Asus h510m-d anakarta 2. M2ssd takılır mı?

Anakartta 2. M2 slotu yok dönüştürücü fln alınıp yapılabiliyormuş diye duydum ama pek stabil olmuyormuş sata SSD önerenler var bu doğru mu
  5. Kıtalararası balistikfüze

Yardım Max 1.5k 1 tb depolama önerisi

Beyler anakartta 500 GB ssd var yetmiyor ama o yüzden ssd veya harddisk alacam 1tb istiyorum ama ssd alacak isem anakartta tek slot ssd var ve dolu dönüştürücü de lazım onuda önerirseniz çok sevinirim
  6. Kıtalararası balistikfüze

Ucuz yollu 1 tb harddisk önerisi

500 gb ssd var fh5 gta bannerlord yükledim doldu yetmiyor 1 K fln bütçe var önerilerinizi bekliyorum
  7. Kıtalararası balistikfüze

Yardım pc de neden bu kadar az yer var??

bilgisayarda sadece gta5 bannerlord ve rust var bu kadar yer kullanması normal mi ? 120 gta 30 fln da rust 40-50 arası da bannerlord geri kalan dosya cart curt 10 gb desek max 210 gb yapıyor
  8. Kıtalararası balistikfüze

pc de 20 gb yer kaldı sorun olur mu??

ssd 500 gb normalde 50 idi boş alan ama cs2 çıkınca 20 ye düştü sorun olur mu
Top Bottom