Arama sonuçları: *

• Users: guest
  • Order by date
  1. G

Razer Viper Mini takılma sorunu

Mouse pad alırken speed mi control mu olduğuna dikkat edin . Eğer düşük sens oynuyorsanız speed almanızı öneririm .
  2. G

Razer basilisk v2 vs steelseries rival 3

Basilisk V2 güzel bir mouse onu alabilirsiniz , ama rival 3 düşünüyorsanız ben razer viper miniye de bakmanızı öneririm sensör , skatez konusunda daha iyi ben kullanıyorum gayet memnunum
  3. G

200 tl mouse önerisi

Eğer bütçeyi biraz artırma şansınız varsa viper mini öneririm ben kullanıyorum , rival 3 yerine sensör , hafiflik ve skatez konusunda daha iyi olduğu için tercih ettim çok memnunum :)
  4. G

GTA 5 DE "Has signed in (Offline Mode)" hatası

Arkadaşlar gta 5 e girerken "has signed in (offline mode)" hatası alıyorum ve online moda giremiyorum . Youtube'da bir sürü video izledim çoğu vpn kullanarak çözebilmiş fakat benim kullandığım tek bir vpn işe yaradı (speedify) ve onunda kotası doldu . Bu durumu yaşayan veya herhangi bir bilgisi...
  5. G

5600X + RTX 3060Ti Sistem Nasıldır?

Sistem gayet iyi ve alacağınız monitörlerin curved olmayan modelini kullanıyorum gayet memnunum fakat bence aynı paraya 144 hz 1ms iki tane monitör alabilirsiniz . Bir çok markanın var aynı fiyata :D
  6. G

rtx 2060 ve rx5600xt ve bunların versiyonları hakkında bilgi rica ediyorum.

Bunların arasında en iyisi rog strix rtx 2060 ekran kartı . Ve Asus Rog serisi ekran kartlarında soğutma performansı çok başarılı ve bence tercihiniz bu yönde olmalı . Ama diğer ekran kartları da gayet iyi . Ama şunu unutmayın Ray Tracing harika bir detay o yüzden aralarında en iyisi rog strix...
  7. G

Galax rtx3060 ti almaya değermi

Çok yakın fiyatlara 3 fanlı bir RTX 3060 ti ekran kartı satın alabilirsiniz . Ama bu da iyi bir kart .
  8. G

Galax rtx3060 ti almaya değermi

1609093782
Top Bottom