Basilisk V2 güzel bir mouse onu alabilirsiniz , ama rival 3 düşünüyorsanız ben razer viper miniye de bakmanızı öneririm sensör , skatez konusunda daha iyi ben kullanıyorum gayet memnunum
Eğer bütçeyi biraz artırma şansınız varsa viper mini öneririm ben kullanıyorum , rival 3 yerine sensör , hafiflik ve skatez konusunda daha iyi olduğu için tercih ettim çok memnunum :)
Arkadaşlar gta 5 e girerken "has signed in (offline mode)" hatası alıyorum ve online moda giremiyorum . Youtube'da bir sürü video izledim çoğu vpn kullanarak çözebilmiş fakat benim kullandığım tek bir vpn işe yaradı (speedify) ve onunda kotası doldu . Bu durumu yaşayan veya herhangi bir bilgisi...
Sistem gayet iyi ve alacağınız monitörlerin curved olmayan modelini kullanıyorum gayet memnunum fakat bence aynı paraya 144 hz 1ms iki tane monitör alabilirsiniz . Bir çok markanın var aynı fiyata :D
Bunların arasında en iyisi rog strix rtx 2060 ekran kartı . Ve Asus Rog serisi ekran kartlarında soğutma performansı çok başarılı ve bence tercihiniz bu yönde olmalı . Ama diğer ekran kartları da gayet iyi . Ama şunu unutmayın Ray Tracing harika bir detay o yüzden aralarında en iyisi rog strix...