Arama sonuçları: *

1. B

Valorantta gpu ve pcu kullanımı sürekli düşük

Hocam merhaba bu konulara çok hakim değilim size sormak istedim. Msi afterburnerdan baktım gpu kullanımı hep 30 35 arası valorantta. Ayarları maksimum kaliteye aldığımda dahi 55 maksimum görüyor. Gpu kullanımının 98 99 civarında olması gerekmiyor mu ? Bu az kullanma sorununu nasıl çözebilirim ...
  2. B

Sıfır toplanmış sistemde psu cızırtısı bilgisayarın açılmaması

Şimdi şöyle bütün parçaları farklı farklı zamanlarda ( 5 6 ay) farklı farklı yerlerden aldım. O yüzden şuan işlemci kasa psu ve ramler 14 gün koşulsuz iadeye dahil değil. Yani anlıyacagınız benim buna kendimim bir çözüm bulmam gerekiyor.
  3. B

Sıfır toplanmış sistemde psu cızırtısı bilgisayarın açılmaması

Bilgisayarım yeni her şeyini kendim topladım. PSU kablosunu taktığım ve arkadaki düğmeyi açık hale getirdiğim anda PSU'dan bir cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Kasaya hiçbir şekilde elektrik gelmiyor kasanın içinde gelen kendi 650W 80Plus PSU'su var. Kasa: Performax Oasis Psu: Performax Gaming 80...
  4. B

700 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

700 TL'ye kadar bütçem var. Sesi gerçekten yüksek olmalı çalıştığım yerdeki makina seslerini duymamalıyım. Mikrofonu iyi olursa çok güzel olur. Ve müzik çalarken video çektiğimde çalan müziği videoya dahil etmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. B

AÇIK LİSE ONLİNE SINAVLARI YARDIM GRUBU VAR MI ?

Arkadaşlar açık lise online sınavlarına giricem eğer veremezsem üni sınavım geçersiz sayılıcak. Telegram whatsapp gibi uygulamalarda yardımlaşma grupları oluyor. Bilen varsa link atabilir mi ?
  6. B

İ3 12100f + rx 6500 xt güzel midir ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-dual-radeon-rx-6500-xt-oc-edition-dual-rx6500xt-o4g-64-bit-gddr6-4-gb-fiyati,1641099661.html https://www.amazon.com.tr/dp/B09P45FMWW/ref=asc_df_B09P45FMWW1656480600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09P45FMWW&linkCode=asn...
  7. B

7 8 k civarında sistem tavsiyesi istiyorum.

144-165 hz monitör bana valorant lol gibi basic oyunları oynatıcak bir sistem tavsiyesi istiyorum. Açıkcası bu konuda biraz bilgi fakiriyim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler." 🥰 (Bütçemin 1000 tl üzerine çıkabilirim.)
Top Bottom