Arama sonuçları: *

1. K

1200 TL Anakart Önerisi

Merhaba, yakın zaman içinde MSI A320 M PRO-E olan anakartımı başka bir anakartla değiştireceğim. Bütçem 1200 TL. Bu bütçeye göre öneri yaparsanız sevinirim. sistem özellikleri: RX 570 MSI A 320M PRO-E CORSAIR 8 GB 3000 MHZ RAM RYZEN 5 2600 AOC 21.5 G2260VWQ6 Corsair Carbide Spec Delta
  2. K

500-550 TL SSD Önerisi

kaç GB olduğunun bir önemi yok kaliteli olsun. Anakart MSI A320M PRO-E
  3. K

500-550 TL SSD Önerisi

Merhaba, Corsair Carbide Spec Delta model kasa kullanıyorum. Bütçem 500 TL civarı, 500 TL'ye önerebileceğiniz SSD var mı?
  4. K

ekranda küçük noktalar oluşuyor

O zaman sizin dediğinizi yapayım. Yardımın için teşekkür ederim.
  5. K

Tek çözüm galiba sizin de dediğiniz gibi garantiye yollamak. Ama mönitörümü yoksa ekran kartınımı yollayacağım bilmiyorum. Hangisini yollamalıyım ?
  6. K

Selam, Bilgisayarımı toplayalı daha 6 ay oldu, ve sorunsuz şekilde çalışıyordu. Fakat bugün bilgisayarı kapatırken bir şey fark ettim. Başlat a bastğımda ve imleci hareket ettirdiğim de ekran da küçük noktalar çıkıyordu. Fareyi hareket ettirdikçe bazıları kayboluyor bazıları yeniden...
  7. K

Kasamın RGB'sini değiştiremiyorum

Bilgisayardan anlayan biri değilim. Anlamadığım için de sistemi bir arkadaş topladı.
  8. K

MSI A320M PRO-E
  9. K

Merhaba, Corsair Carbide Spec-Delta RGB isimli bir kasam var. Kasamın RGB'sini değiştirmek istiyorum. Fakat, kasam iCUE desteklemiyor. Kasamın RGB'sini değiştirebilmek için yapabileceğim başka bir şey var mı?
Top Bottom