Arama sonuçları: *

1. LORN

Renk Profillerinin Birbirine Karışması

Videoda da gördüğünüz üzere standart renk profiliyle benim yaptığım renk profili bu şekilde birbirine karışıyor kırmızı-yeşil şeklinde. 1 hafta öncesine kadar yoktu. Güncellemeyi geri de aldım. Msi center vardı onu da sildim karışmasın diye hala aynı https://streamable.com/jp9oiw 1682188006...
  2. LORN

Adrenalin 23.4.2 Driver Sonrası Ekranda Titreşme

Driver'ı kurduğumdan beri zaman zaman ekran saliselik beyaz ve siyah oluyor. 2 dakikada bir falan oluyor ama çok anlık. ddu ile bütün driverı kaldırıp tekar kurdum gene aynı şeyler oluyor. driver sitesinde bu sürümden başka alternatif yok. sorun yaşayan var mı?
  3. LORN

RX6750XT'den sonra geçilecek kart nedir?

RYZEN 5 5600 / XFX 6750XT MERC / 8x2 GB PNY RGB RAM / HP 600W PSU / DEEP FREEZER 127 / 1 TB SP SSD / MSI B550-A PRO bu sistemde ekran kartını yenilemek istesem sizce hangi ekran kartına geçmem mantıklı olur? üzerine biraz ekleyip? psu'yu neyle değiştirmem gerekir teşekkürler.
  4. LORN

Ekran Kartı Driverını Silemiyorum

DDU ile silmeyi denedim ancak pc yi baştan başlattığımda 4k gözükmeye devam ediyor. silemedim driverları. önceden kaç kere yapmıştım sizce şimdiki fark ne olabilir
  5. LORN

Çözüldü✓ YARDIM - XFX RX6750XT ZERO RPM MODU

Kartta bir sorun için İncehesap'a gönderdim. Red yiyip geri geldi kart. Kartın Zero RPM modu çalışıyordu şuan çalışmıyor fanlar 7/24 dönüyor. DDU ile driverları silip tekrar kurdum. Kartın Zero RPM modu yokmuş gibi gözüküyor. İncehesapla konuştum geri dönüş bekliyorum. Sizce nasıl...
  6. LORN

(YARDIM) Ekran Kartından Gelen Anlık Çığlık Sesi

Selamlar, Eskiden olmuyordu ancak driverı güncellediğimden beri oyuna girerken hafif bir çığlık atıyor kart. Sonrasında daha hafif bir tiz ses devam ediyor(Coilwhine). Önceki ses bir sorun olduğuna dair işaret mi sizce? Driverı güncelledikten sonra ekran kartındaki donma sıkıntılarım...
  7. LORN

Coil Whine MERC RX6750 XT

Sistemi toplayalı birkaç gün oldu. Oyuna girdiğimde hafif tiz titreşimli bir ses geliyo alt+tab çekerken anlık kesiliyor. Buna napmak lazım? 1653952609 Oyunu 30fps'e sabitleyince kesiliyor. 30fps de oynanmaz ki
  8. LORN

Çözüldü✓ Xfx 6750Xt İçi̇n Destek Aparatı Önerisi

Arkadaşlar ekran kartı büyük olduğu için altına destek aparatı bakıyorum. Bildiğiniz uygun bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.
  9. LORN

XFX 6700XT VS 6750XT

Merhabalar, ikisinin arasında şuan ikinci ellerde 1-2bin lira oynuyor sizce değer bir fark var mı? geçen indirimi kaçırdım malesef
  10. LORN

GIGABYTE EAGLE RTX3060Ti iyi mi?

Bu ekran kartı hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
  11. LORN

3060 vs 3060Ti (2022)

Böyle bir dönemde sisteme hangi kartı alacağımı bilemiyorum. Aralarında 3-4bin lira fark oynuyor sanırsam. Sizce hangisi alınmalı? Ti'ın daha fazla performans verdiğini, farklarını biliyorum ancak fiyat işin içine girince hangisine karar vereceğimi bilmiyorum. Youtube'da testlere baktığımızda...
Top Bottom