Arama sonuçları: *

1. LORN

4 Ayda En Pratik Sözele Hazırlanma

Gençler selam. Ders bilgim ortalama. TYT AYT'de genelde 250-300 arası çalışmadan yapabiliyorum. ancak biraz kasıp sözelde 400-450 civarına çıkmak istiyorum. Siz genç arkadaşlardan olabildiğince pratik bir taktik alabilirsem sevinirim. Paragrafım iyi genelde full çekiyorum.
  2. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Acil yaedım 1704806911 1704806924 Sonra da engelledi mesajlarıma cevap vermiyor
  3. LORN

Hepsiburada Rezilliği

10 Kasım saat 20:30 civarı bir Wi-Fi adaptör siparişi verdim. Sonraki gün kargoya verildi. Bir sonraki gün (12 Kasım) ise teslim edilmesi gerekiyordu. Kargo kapıma kadar geldi ancak ne arandım ne de kapım çalındı. Müşteri hizmetlerinde dediğine göre sistemde görünen telefonum farklıymış evet...
  4. LORN

ITOPYA İndirimlerine Yorumda Bulunamıyor Olmamız

İtopya kendi indirimlerini neden forumda kendileri paylaşıyorlar? Hadi paylaştılar bunlara neden yorum yapamıyoruz? Eleştiriye açık değiller mi? Birçok kişi emoji ile cevabını vermiş gerçi. Gene de bizim yorum yapabiliyor olmamız, daha da önemlisi bu önemli indirimleri bilen üyelerimizin bizimle...
  5. LORN

EasterGamersTV ve GamingGenTR İkilisi

Bu konuyu burada bu şekilde dile getirmek ne kadar mantıklı ve yerinde bir harekettir emin değilim. Paylaşmak yasak mı bu tarz fikirleri onu da bilmiyorum ama bunu size anlatmadan geçmek istemiyorum. Easter'ın geçen dönemlerde ne gibi mevzularla gündeme geldiğini ve açıklama olarak ''Paranın...
  6. LORN

7 Ayda Sözelde İlk 10bin mümkün mü?

şu an çalışmaya başlasam sizce mümkün mü ? taktikler nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
  7. LORN

Bi̇r Program Vardi Adini Unuttum?

Kadın erkek eşleşiyorlardı. Aynı soruları sorup aynı fikirdelerse eşleşmeye devam ediyorlardı. Türklerin yaptığı bi seriydi. hatırlayan var mı?
  8. LORN

Oyun Oynayabileceğim Arkadaş

Selamlar, aynı oyun zevkini paylaştığım kişileri bulmakta zorluk çekiyorum. İllaha aynı olmasına da gerek yok gerçi. Uzun zamandır da yalnız takıldığım için artık basmaya başladı baya :D Online oynamayı seviyorum ama singleplayer oyunlar daha çok ilgimi çekiyor. Max payne gibi. Bu olay sizin...
  9. LORN

İspanyalı ablamizın laptopumu Ghana'ya Kargolamamı İstemesi̇

Selamlar, Arkadaşlar ben laptopumu satıyorum da bir abla yazdı. Troll mü ciddi mi? Dolandırıcı mı? Çözemedim. Böyle bir olay yaşayananız varsa paylaşırsa sevinirim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim nasıl soracağımı bilemedim. 1649747923 Ayrıca sizce bir sıkıntı yoksa nasıl kargolarım ve...
Top Bottom