Arama sonuçları: *

1. Alperenc25

Yardım Dark Guardian Pro Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba, bu kasayı almayı düşünüyorum. Gerekçelerim : 1- Mesh Kasa 2- ARGB 3- Toz Filtresi 4- ATX Kullanan,daha önce tecrübe edenler artılarını , eksilerini söyleyebilir mi?
  2. Alperenc25

Yardım 2.5 K bandında kasa önerisi yapar mısınız

Merhaba arkadaşlar, Ortalama 2,5 bandında bir kasa almak istiyorum. Beklentilerim : 1- Mesh panel + Toz Filtresi 2- RGB kontrolü 3- Mümkünse ATX kasa, ileride Anakartı ATX yapmayı düşünüyorum Bazı baktığım ürünler: Zoco Amiral - Power tuşunun ve yan camı açmak için konulan ipinin hemen...
  3. Alperenc25

Geniş Mesh Kasa + ATX Anakart

Dostlar merhaba, kasamın power tuşu bozuldu ve restart tuşu kullanarak idare ediyordum.Fakat artık değiştirmek istiyorum , MicroATX bir anakart sahibiyim ve kasada işlem yaparken alan konusunda biraz zorlanıyorum o yüzden ATX bir anakart ve geniş bir mesh kasa almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
  4. Alperenc25

Öneri 1500 - 2000 TL Kasa Önerisi

Arkadaşlar Psu gerekmiyor. İmzadaki sistemi kuracağım bir kasa arıyorum. Yan tarafı görülsün yeterli. Mesh olursa tabi daha da güzel ama çok zorunlu değil gibi. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  5. Alperenc25

Yardım Kasanın Power Tuşu Değişir Mi?

Dostlar selam, Corsair Carbide Spec-05 kasamın power tuşu bozuldu. Şuan için reset tuşuyla power tuşunun kablolarını değiştirerek kullanıyorum. Power tuşunun kablosu değişir mi? Veya farklı bir alternatif yöntem önerebilecek var mı?
  6. Alperenc25

Yardım Psu Yeterli midir?

Dostlar selam kuzenim bilgisayar almış fakat hiç danışmadan almış.Ekran kartı 1650 onu 3060-3060 ti ile yükseltmek istiyor. Kasada 500W Psu var 12700F + 3060-3060ti için yeterli olur mu? 32GB RAM,SATA ve M2 SSD de mevcut sistemde
  7. Alperenc25

XPG Core Reactor 850 Alınır Mı

Arkadaşlar birisinden ikinci el alacağım 1 yıllık 750 TL şuan sizce alınır mı? Corsair Spec 05 içine sığar mı?
  8. Alperenc25

Öneri Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa

Arkadaşlkar bu kasa bu gece indirime girecek alınır mı?
  9. Alperenc25

Öneri 700-800 TL Kasa+PSU Önerisi

Önerileriniz nelerdir arkadaşlar mümkünse 550w ve üzeri https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-beast-4-x-rgb-fanli-x-power-650w-80plus-usb-3-0-midt-atx-kasa.html#urun-ozellikleri bu nasıl?
Top Bottom