Arama sonuçları: *

1. Alperenc25

Öneri 20 - 25K Laptop Önerisi

Dostlar merhaba, kuzenime alacağız ve hiç oyun oynamıyor. Sadece ders ve film vs için kullanacak. İşlemci ve Ram ağırlıklı olsun diye düşündüm. Önerileriniz nelerdir?
  2. Alperenc25

Mac Önerisi (Ios Developer İçin)

Dostlar merhaba. Kardeşim için Mac bakıyoruz aranızda tecrübeli/bilgili arkadaşlar mutlaka vardır.Kendisi ios developer olarak işe başladı fakat şuan malesef ayrıldı işinden ve kendisine bir Mac almak istiyoruz.8 GB 256 SSD M1 kullanıyordu.Siz ne önerirsiniz?
  3. Alperenc25

Sizce Bu Laptop Alınır mı ? Fiyatı Sizce Ne Olmalı

Arkadaşlar merhaba linkteki laptopu satıyorum fiyatı sizce nasıl? 11500 Teklif ettiler sizce ederi ne kadardır https://www.letgo.com/item/performans-krali-lenovo-ideapad-gaming-3-15arh05-laptop-iid-1647306534
  4. Alperenc25

Lenovo Ideapad 15ARH05 Kaç Para Eder

Garantisi bitti R5 4600 - 1650Ti -16Gb Ram - 512GB SSD Kaç para eder sizce? Sadece 2 kozmetik sorunu var onlarda minik
  5. Alperenc25

Bu Laptop Kaç Para Eder?

Arkadaşlar merhaba arkadaşım laptopunu satacak.Fiyat olarak ne yazmalıyız sizce? Alianware 14 İşlemci: İ7 4700mq Ekran Kartı: 750M 2 GB GDDR5 Ram:2X4 GB Depolama : 750 GB Çözünürlük: 1366*768
  6. Alperenc25

30 MS Laptop Ekranı İyi mi?

Dostlar selam arkadaşım aşağıda vereceğim linkteki laptopu aldı 144 hz fakat 30 ms olarak görünüyor.Ben sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorum sizce bu süre oyunlarda onu çok etkiler mi? https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-5/
  7. Alperenc25

10-13 K Laptop Önerisi

Arkadaşlar kuzenime laptop alacağız daha çok yazılım vs için kullanacak şunu beğendim. Siz ne düşünüyorsunuz...
  8. Alperenc25

18K Bütçe İle Laptop Önerisi

Arkadaşlar selam, hayırlı ramazanlar şu laptopu beğendim almayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir...
  9. Alperenc25

8000 TL Laptop Önerisi

Selam dostlar kardeşime bir laptop almak istiyoruz kendisi mühendislik öğrencisi 8000 tl bütçemiz var ekran kartı çok önemli değil oyun oynamıyor o yüzden i7 veya r7olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler :)
  10. Alperenc25

AMD İşlemci İyi Mi?

Dostlarım kardeşime laptop alacağım ve işlemci olarak AMD'de karar kıldım fakat bazı yorumlar görüyorum "Tam performanslı çalışmaz" vs diye aranızda kullanan var mı? Tecrübelerinizi yazar mısınız? Şimdiden Teşekkürler
  11. Alperenc25

Öneri Amd işlemcili laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba daha önce buna benzer bir konu açmıştım ve amd işlemcili bir laptop almaya karar verdim. 6000-7000 Tl bütçem var önerileriniz nelerdir?
  12. Alperenc25

Öneri 5000 Tl Laptop

Arkadaşlar kardeşime bir laptop almak istiyorum. Üniversitede kullanacak oyun fazla oynamıyor iyi bir işlemci olması yeterli gibi yardımlarınızı bekliyorum
Top Bottom