Arama sonuçları: *

1. v3ttt

Yardım displayport kablosu önerisi???

Selam arkadaşlar imzamdaki 2k asus monitörüm var. Kutusundan çıkan kablosundan ne olduysa sıkıntı var. arada sırada anlık ses gidiyor. Bazen anlık ekran kararıyor sonra hemen geri geliyor. Yeni ve iyi bir kablo arıyorum max 500₺ olacak kaliteli iş görecek bir kablo varsa link atar mısınız?
  2. v3ttt

Yardım Spor için sağlam boxer tavsiyesi?

Selam arkadaşlar. Fitness'ta kullanmak için sağlam terden vs. etkilenip hemen ortası falan kolay yırtılmayacak boxer önerisi olan varsa link yada marka tavsiyesi verebilir mi?
  3. v3ttt

Öneri Gaminggen.tr bayram indirimi???? (Şakası!)

Arkadaşlar ben şimdi gördüm de indirim ayağına ürünlerin normal fiyatlarını listelemişler. İndirim nerede acaba? Görsellere mi gizlemişler ne yapmışlar? İndirim yaptık ayağına insanları kandırmak ne kadar etik bir davranış? Gaminggen.tr'ye olan güvenim günden güne eriyor...
  4. v3ttt

Öneri İncehesaptan Al-Sata RTX 4070ti yolculuğu

Selam arkadaşlar. Geçen cuma İncehesap gaming gecesinde 5 tane Asus Tuf RTX 4070ti vardı. Sepete ekleyip kartı bilgilerini girene kadar bitti. Kuvvetle muhtemel oradan alınma bir kart bugün sarı siteye düşmüş hemen. Bu al-satçılar araya girmeseler zaten biz kullanmak isteyenler alacağız. Buna...
  5. v3ttt

Yardım Katlanır şemsiye tavsiyesi???

Selam arkadaşlar. Katlanır şemsiye arıyorum. Sağlam, kırılmayacak, paslanmaz güzel bir şemsiye arıyorum. Kullandığı şemsiyeyi öneren varsa marka, isim yada link paylaşır mısınız?
  6. v3ttt

Yardım Hepsiburada rtx4080 indirimi gelsin artık???

Selam arkadaşlar malum rtx 4000 serisi beklenenin çok üstünde fiyatlarla giriş yaptı. Sağolun Abdullah sessiz kalmadı ve çektiği videolar sayesinde Hepsiburada azda olsa rtx 4070ti ve rtx 4080 satışında kısa bir indirim uygulama kararı aldı. Rtx 4070ti geldi. Rtx 4080 için hala bekliyoruz. Ben...
  7. v3ttt

Yardım DA-Sistem 5 için UPS tavsiye

Selam Arkadaşlar DA-sistem 5 aldım. Bilgisayara elektrik kesintilerinde sadece kapatmama yetecek kadar bana 5 10 dk zaman verebilecek f/p UPS lazım. 650va 850va 1000va 2000va . Bunlardan hangisini almalıyım. 850Va'lık bir ups sadece kapatmak için 5 dk verir mi? Bunlardan en az hangisi...
  8. v3ttt

Acill Ups tavsiyesi, net bilgi lazım.

Selam arkadaşlar. Araştırdım ama ne satıcılardan nede internetteki tam bir yanıt alamıyorum. Bilgisayar ve monitör için olası eletrik kesintisi yada voltaj iniş çıkışından vs. sebeplerden korumak için UPS almak istiyorum. 750W 80+ bronze güç kaynaklı kasaya minumum alabileceğim ups nedir...
  9. v3ttt

Gamepad ve Mousepad Tavsiye

Arkadaşlar f/p bir gamepad pes2021 vb. için ve 70x30 cm mousepad tavsiyesi olanlar link atabilirler mi?
  10. v3ttt

DA-Sistem 5 için UPS tavsiyesi

Selam arkadaşlar. DA-Sistem5'i almayı başardım. Ama malum fiyatlar haddinin çok üstünde haliyle sonrasından sıkıntı yaşamak istemiyorum. Elektrikler gittikten sonrada bana saatlerce yetsin diye bir derdim yok. Sadece elektrik kesintilerinden kaynaklı kasanın zarar görmemesini istiyorum. F/P bir...
Top Bottom