Arama sonuçları: *

1. KumarhaneKundakçısı

Çakmak yanmıyor neden

Bende böyle bir çakmak var dünden beri içine gaz koyuyorum içinde gaz var sesi geliyor açınca ama 1 kere 5 saniye falan yanıyor sonra sönüyor ve yanmıyor neden böyle
  2. KumarhaneKundakçısı

Fivem Bozrp ban yedim

Beyler ben bozrp den ban yedim belki oynayan bilen vardır beni dc ye aldirsin da bir anlaşmaya çalışayım dc den ne yaptığımida bilemiyorum
  3. KumarhaneKundakçısı

Beyler gece gizlice AVM de kaldım

Gece gizlice AVM ye girdik çok korkuyorum çünkü AVM de yanlışlıkla sinema salonunu patlattım sonra yemek katı patladı ve AVM çöktü polisler geldi ve kaçtık arkadaşlar lütfen cimere vermeyin sizce ne yapmaliyim (Hepsi şakaydı lütfen cimere göndermeyin) (Yazdıklarımın hepsinden Google play...
  4. KumarhaneKundakçısı

aa

zzzzdfdgfd
  5. KumarhaneKundakçısı

Microsoft paramı çekti napicam

Xbox game pass sanırım 159tl çekti rdr alicaktim aglicam nasıl iade ediliyor bu
  6. KumarhaneKundakçısı

Tıraş Makinesi arıyorum

Berberim sağ olsun saçım çok kötü ensem konuşmaya gerek yok 400-500 bandında önerdiğiniz tıraş Makinesi linki atsanzia
  7. KumarhaneKundakçısı

Marketten birşeyler çalarken yakalandık

Biz 3 kişi her okul çıkışı aynı makrete girip 5 gün üst üste çikolatalar içecekler falan çaldık en son bugün icimizden bir kişiyi çalışan abi aldı sorguya biz kamera kayıtlarından gördük birşeyler caliyorsunuz başka çalan arkadaslarin varsa söyle onlara gelsinler özür dilesinler demiş yoksa...
  8. KumarhaneKundakçısı

Konuşma sınavı 'Hayat' ile ilgili

Bizde konuşma sınavı olacak 2 dakikalık 'hayat' ile ilgili açıklama yazar mısınız
  9. KumarhaneKundakçısı

Yardım edin hap içemiyorum

Ateşim var sabahtan beri hap içemiyorum normalde yarısından kırıp icebiliyorum ama bazen oluyor napicam Ağzımda kırıp da içmek istemiyorum
  10. KumarhaneKundakçısı

Hiç arkadaşım yok benimle sohbet edecek biri var mj

Hiç böyle sohbet ettiğim arkadaşım yok benimle sohbet edebilecek birisi var mi
  11. KumarhaneKundakçısı

Bu forumda aktiflik niye bu kadar az

Ya bana aktiflik az gibi geliyor bir soru yazıyorum 1 saat sonda falanda mesaj gelebiliyor yada hiç gelmiyor
  12. KumarhaneKundakçısı

Bu forumun kurallarına nerden bakiyoruz

Bakıyorum da bulamadim
  13. KumarhaneKundakçısı

Babama bilgisayar aldiramiyorum

Bende şuan 8k var 2 gün önce donanım arşivi nin yeni çıkardığı sistemi almak istedim 4k bile eklemiyorum ben nasıl ikna edicem babamı
  14. KumarhaneKundakçısı

Nays Steam Yüzde 20 Cashback

Nays a benim numarayla kayıt olun 20tl veriyor ikimizede ve Steam Cashback
  15. KumarhaneKundakçısı

18 yaş altı yazın nerede çalışabilirim?

18 yaş altı nerede calisabilir malum yaz geliyor.
Top Bottom