Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Yurtdışından telefon sipariş etmek

AliExpress üzerinden bir telefon sipariş etmek istiyorum fakat gümrükte takılır ya da benzeri bir sorun yaşar mıyım acaba?
  2. F

Yazılım için laptop önerisi

3060 civarı minimum 10.nesil işlemcili bir laptop lazım bana.Bütçem 25k ya kadar çıkabilir.Acaba ne almalıyım?
  3. F

Xtrike Me GM-510 Backlit 6400DPI

https://www.hepsiburada.com/xtrike-me-gm-510-backlit-6400dpi-optik-mouse-p-HBV00000XCSOT?magaza=Teknopcsarf 87 TL ve kargo ücretsiz.Bu alınır mı?
  4. F

Nier:Automata aklımı karıştırıyor

Sanırım onu da oynamam gerekiyor
  5. F

Nier:Automata aklımı karıştırıyor

Nier'i sonuna kadar oynayıp sömürmüş birisini arıyorum.Oyunda 26 tane son varmış.Ve bazı şeyler kafamı karıştırdı. Virüs dedikleri şey ne? Ve "Ending O"da elemanlar bir giysi giymişler.O sona nasıl ulaşabilirim?
  6. F

Asus Zenfone 6 Android 5.0 Güncelleme

Asus Zenfone 6 Z002 A600CG model numaralı bir telefonum var.Anroid 4.4.2(kitkat)'dan 5.0'a geçmek istiyorum.Telefon rootlu ve Asus'un kendi sitesinden gerekli güncelleme dosyasını indirip telefonun kendi hafızasına attım ve güncellemeyi fark eder etmez 2.22.40 versiyonuna geçiş yaptım.Android...
  7. F

Arkadaşlar bu sistem alınır mı ? +

Fİyat fena değil gibi ama PC Hocaıs yakında sistem paylaşacak sanırım.Onu bekle derim 1658660893 Monitör için kaç zamandır bunu alsam mı almasam mı diye düşünüyorum...
  8. F

15K BÜTÇE MONİTÖRLÜ KASA

PC Hocasının sistemini bekle bence
  9. F

LoL FPS Drop Yaşıyorum

Dizüstü mü
  10. F

Valorant açılmıyor win10

Şey sanırım gençler.... Valorantta şu an uyumluluk sorunu varmış ve üzerinde çalışıyorlarmış.Aynısı lolde de var.Tavsiyem biraz bekleyin
  11. F

Sistemimde dar boğaz varmı ?

Benim bildiğim rx 6600 xt 3600 ile darboğaz yapabilir
  12. F

Payday The Heist oynayacak var mı?

1 arkadaşımla beraber internetten crackli indirdik ve beraber sorunsuz bir şekilde oynayabiliyoruz.Eğer bize katılmak isteyen varsa söylesin.Oyunu nasıl indireceğinizi anlatırım.
  13. F

Snopy Direksiyon Seti

Snopy USB-V18 diye bir set var.Fiyatı çok daha ucuz diğerlerine göre.Acaba bu set alınır mı...
  14. F

Oyun oynayabileceğim arkadaş

FPS türü oyunları severim.CS:GO,Valorant falan oynamışlığım var.Hikayeli co-op oyunlar da oynarım ama orijinal değil.Bazı yollarla crackli ama online bir şekilde indirebiliyorum oyunları.Benimle oynayacak olan kişi de o şekilde indirmişse online oynayabiliyoruz
  15. F

Oyun oynayabileceğim arkadaş

Gençler okul kapanınca hain arkadaşlar tarafından yalnız bırakıldım.Oyun falan oynayacak ve konuşacak birine ihtiyaç duyuyorum.
Top Bottom