Arama sonuçları: *

1. Slayer109

Geforca Nowa'a Valorant Gelir mi?

Konu başlıkta
  2. Slayer109

Netboom cloud gaming servisi?

Netboom cloud gaming servisini daha once indirenler bu uygulama ne ise yariyor ve ya nasil bir uygulama?
  3. Slayer109

Mobile gta 5 icin cloud gaming servisi

Loudplay surumum ile uyumlu degil Ge force now da gta 5 yok zaten baska hangi cloud gaming servisi var?
  4. Slayer109

forza horizon 4 ge force now

forza gfn ye gelirmi?
  5. Slayer109

global Ge force now üyeliği

global ge force now üyeliğini almaya çalışırkenbeni hep gamplusa atıyor global ge force now üyeliğini nerden alabilirim
  6. Slayer109

GamePlus sunucu doluluğu

dün gece geforce nowa geri sayım yaptık abimle saat 00.00 oldu geforce now resmi olarak açıldı ve sadece 20 dk da tüm sunucu maksimum kapasiteye ulaştı :D
  7. Slayer109

vectordash cloud pc?

vectordash cloud pc servisi kaç mbps internet ile oynatır
  8. Slayer109

mobil webde GeforceNow

telefon sürümüm Geforce Now ile uyumlu değil ama Webden girerek oynyabilimiyim?
  9. Slayer109

mobil için cloud gaming servisleri

gta 5 oynamak için mobil bir cloud gaming sevisi önerisi?aylık fazla bir miktar ödemek istemiyorum
  10. Slayer109

Vortex cloud gaming?

Vortex cloud gaming servisi kullananlar uygulamayı bana kısaca anlatabilirmi onun dısında kac mbps internette calisir birde gecikme cok fazla oluyormu kullanan arkadaslar anlatabilirmi memnunmusunuz vortexden
  11. Slayer109

Boosteroid hakkında sorularim?

Boosteroid cloud gaming servisi aylik ucreti hayla 4 € mu birde benim ortalama 20-25 mbps internetim var boosteroidte gecikme olurmu?
  12. Slayer109

Aynı anda 2 pc Ge Force Now

2 pc ayni anda Geforce Now oynarsak gecikme artar mı?
  13. Slayer109

GTAV'in Olduğu Oyun Streaming'ler Güvenilir midir?

Konu baslikta
  14. Slayer109

ge force now game+ aktivasyon

Herkese merhaba dün bildiğiniz üzere abdullah abi game+ kapalı beta kodu verdi o kodları denerken aktivasyon limitine ulaşıldı diyor bu sorun gidermi? yardım ederseniz sevinirim.
  15. Slayer109

Ge force now premium üyelik fiyat tahmini?

Sizin tahmininiz ne kadar olur aylık benim tahminim haftada 10 lira olur sizin tahminleriniz nelerdir?
  16. Slayer109

Mobil Geforce Now????

Mobil Geforce Now ile Pc deki Geforce Now online oynayabiliyormu mesela ben tablete Geforce now yuklesem pc dekiler ile cs go oynayabiliyormuyum? Birde mobil Geforce now da video cekme ozelligi varmi?
  17. Slayer109

Geforce now türkiye sunucusu ne zaman açılır? Kütüphaneye GTA V gelir mi?

sizce TAHMİNİ Geforce now türkiye sunucusu ne zaman açılır?birde oyun kütüphanesine gta 5 gelirmi?
  18. Slayer109

gta 5 ve csgo olan cloud gaming servisi

hem gta 5 hemde cs go nun olduğu güvenilir cloud gaming var mı?
  19. Slayer109

bulut oyun platformları?

Geforce Now,Google Stadia,Boosteroid bunların dışında önerebiliceğiniz 20 mbps internette geçikme olmadan oynayabileceğim bir bulut oyun servisi önerebilir misiniz??
  20. Slayer109

ge force now internet sorunu?

herkese merhaba benim internetim modeme 1 oda uzaklığındayım 22 18 mbps arası değişiyor ge force now da bu yüzden fare ve klavye gecikmesi yaşıyorum çözüm olarak Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon almayı düşündüm alırsam sizce ge force now da bu...
Top Bottom