Arama sonuçları: *

1. Genesyss

RKS SNİPER 50 PRO X ALINIR MI

Selam dostlar, kesin olarak hiçbir sıkıntı veya acil durum çıkmazsa 1-2 hafta içerisinde motor aliyorum cub da karar kıldım forumdaki arkadaşların yardımı ile bütçem Max 40-50k RKS Sniper 50 Pro X modelini buldum kullanıcı arkadaşların yorumları klasik titreşim dışında bir sorunla...
  2. Genesyss

Ehliyetsiz motor kullananlar tecrübeleriniz nedir?

Selam dostlar ehliyet almama 7 ay var ocak zammı yüzünden motoru şimdiden almaya karar verdim 7 ay boyu mecbur ehliyetsiz süreceğim ehliyetsiz süren arkadaşlar tecrübelerini ne yapılıp ne yapılmaması gerektiğini anlatırsa sevinirim Not: Ehliyetsiz sürülmez vb arkadaşlar yorum yazmasınlar...
  3. Genesyss

Şuan motor almak mantıklı mı

Selam dostlar, biliyorsunuz ki euro 5.5 olayları yüzünden motor fiyatları indi babamla konuştuğumda seneye mayıs ayında ehliyet alacağım o zaman motor alırsın dedi b ehliyet alacağım 50 CC alıp 125 liğe çevirmeyi düşünüyorum ama şu an alsam daha mantıklı olmaz mı seneye fiyatlar çok yükselir bence.
  4. Genesyss

Mondial CG alınır mı

Selam dostlar, 40k ya 0 km Mondial uag 50 var ilk motor tecrübem ve ruhsatta 50CC yazması lazım araba ehliyeti ile kullanabilmek için. Bu motora düzgün binip bakımlarını düzenli yapacağım. Sizce alınır mı?
  5. Genesyss

RKS TNT 125 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 0 km düşünüyorum ikinci ele girmem 60-65k bütçe var üstüne çıkamam RKS TNT buldum alınır mı?
  6. Genesyss

Ailemi motor almaya nasıl ikna ederim

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır bazen arkadaşlarımın scooterlerini sürerek az çok vitessiz motor sürmeyi öğrenmiş biriyim şu an yeni 17 yaşına girdim babamın bu konuda ikna olmaya daha yatkın olduğunu düşünüyorum kendisi de geçmişte bir süre motor kullanmış biri ama anneme anne motor dediğim an...
  7. Genesyss

65-70 bin TL başlangıç motoru önerisi

Merhaba dostlar, seneye staj yapacağım ve bu eylül'de motor almayı düşünüyorum eylül'de peder parayı peşin verecek bende ona aydan aya vereceğim bütçe 65 zorlasak 70 üstü olmaz kafamda sıfır var ama temiz ikinci el de olur (2. el alamaya değecek fark var ise) scooter istemiyorum RKS 125r diye...
Top Bottom