Arama sonuçları: *

1. NaxX

İntel core 2 Q9550 OC Hatası

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce 2.el Intel Core2 Quad Q9550 işlemci aldım. Buna overclock yapmayı düşünüyorum ne kadar bir yükseltme iyi olur? yavaş yavaş arttırmayı denedim ama şu hatayı aldım hatada bu current CPU clock or Memory setting beyond System capability. Sistem: Foxconn...
  2. NaxX

Q9550 sürücü kurulmalı mı?

İşlemcimi değiştirdim rahat ve sorunsuz şekilde taktım ve driver bakayım dedim. İşlemcinin driverını buldum. Kurmalı mıyım, biraz saçma olacak ama sisteme bir zararı var mıdır? Driver bu: https://downloadcenter.intel.com/tr/product/33924
  3. NaxX

Uygun Fiyatlı Termal macun

merhaba yeni bir işlemci alcam ve bunun yanına f/p bir termal macun almak istiyorum fiyat bandı en falza 40 50 tl falan önerilerinizi bekliyorum
  4. NaxX

500TL işlemci önerisi

Merhaba, uzun zamandır para biriktiyordum ve işlemci almak istiyordum ve paramı biriktirdim. 500TL civarı bir işlemci arıyorum. İşlemci değiştirmemim sebebi ise darboğaz ve birkaç oyunda sorun yaşatıyor yerler binalar falan yüklenmiyor SSD, ekran kartımı yükseltmiştim sıra işlemcide ve...
  5. NaxX

R7 240 ve Foxconn G41mxe için işlemci tavsiyesi

Merhaba bu model bir anakartım var. Buna 4 çekirdekli bir işlemci takmayı düşünüyorum, ne takabilirim? Fiyat bandı 200 tl
Top Bottom