Arama sonuçları: *

1. EkmekArasıGPU

Elektrik gidip geldi

Yarıyor hocam. UPS akım korumalı prizden daha korumalı. Bu yani fark. 1731829270 Doğru söylüyorsunuz hocam bir deneyeyim.
  2. EkmekArasıGPU

Elektrik gidip geldi

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a600dn-600w-80-plus-120mm-fan-guc-kaynagi.html iyi değil mi hocam , MSI kalitesi değil mi ? özellikleri tatmin edici.
  3. EkmekArasıGPU

Elektrik gidip geldi

Hocam öyle diyorsunuz ama şuan buralarda yağmur yağıyor dün gece yine elektrik kesintisi yaşamış olabilirim. Yaşadığım şoktan dolayı hatırlayamıyorum pek. Bence bir şey olmaz MSI PSU var akım korumalı prizim var. Yine de kendimi kontrol edemiyorum.
  4. EkmekArasıGPU

Half Life da Çoklu CPU kullanımı açılmalı mı ?

Merhabalar. Half Life 2 de Çoklu CPU kullanımı diye bir şey var. Bu işlemciyi zorlayan bir şeymiş. Ben FPS'i sabit olarak oynuyorum bu yüzden de kapatmak istiyorum. Kapatmalı mıyım ? çünkü işlemcimin maksimum performans göstermesini istemiyorum. Yeteri kadar göstermesini istiyorum. Kapatayım mı ?
  5. EkmekArasıGPU

Yardım AMD Software çökme sorunu

DDU ile kaldır yazılımı tekrar yükle.
  6. EkmekArasıGPU

Elektrik gidip geldi

hocam dün gece yağmur yağıyordu ondan düşünüyorum bizde her zaman olmuyor nadiren diyebilir,m. geceFall guys oynarken ışık gidip geldi ve oyunun ortasında aklımda şu ayet geçti ciddiyim. hocam buarada yalnız yazıyor olabilirim kucağımda kedim uyuyor o.O2
  7. EkmekArasıGPU

Ekran kartını yükseltmek istiyorum

Sadece 4070 se 4k için uygun olabilir. 4070Ti super ise 4k oynayabilirsin. Normal 4070te DLSS açarsan daha makul olur.
  8. EkmekArasıGPU

O biraz şansa bağlı oluyor hocam. Ben her zaman driverları güncellerim güncel kalsın diye. 6000 serisinde Wattman alabilmeniz imkansıza yakın. Hayırlı olsun kartınız
  9. EkmekArasıGPU

Belki de sizin sisteminizde sıkıntı vardır hocam. 6000 serisinde sebepsizce Wattman yemek normal değil. Bunu neredeyse 6000 serisinde kimse almıyor. Sizin kendi kartınızda sıkıntı vardır. Ben bile 1-2 yıldır RX6600 kullanıyorum. hiç bir hata almadım bu zamana kadar.
  10. EkmekArasıGPU

Ona da yardımcı olabilirim hocam. :kedi:
  11. EkmekArasıGPU

6700XT hocam 4060Ti dan bile daha iyi performans veriyor. Ve 6000 serisinde Wattman hatası yok güvenle alabilirsiniz. AM4 soket tipiniz var. 5700x3d alabilirsiniz. 6700XT ile 5500 darboğaz yapar. 5600 alabilirsin 2. elden. Stok fan kullanmayın...
  12. EkmekArasıGPU

Elektrik gidip geldi

Hocam ben paranoyağım şimdi bu gece yine gitti. Siz de sadece akım korumalı priz varsa ben şükrediyim o zaman. Artık imkanım olursa jeneratör alacağım eve.
  13. EkmekArasıGPU

Oyunda işlemci kullanımı çok yüksek

Evet yani kullanım ekstra bir sıcaklık vermiyor. Bilgisayarınıza bakım yaparsanız bu sıcaklıklar düşer.
  14. EkmekArasıGPU

Bunun nedeni oyunlarda artık işlemcinizin yetmemesidir. Sıcaklık ne kadar artarsa FPS düşer ve kasamya başlar. Stok fan kullanıyorsanız değiştirin. Ve termal macunu yenileyin.
  15. EkmekArasıGPU

Bekliyorum.
  16. EkmekArasıGPU

Görev yöneticisi SS atabilir misin ? Kaspersky ve MalwareBytes'dan bilgisayarı taratmanı öneririm. 1731586400 Stok fan kullanıyorsan değiştirerek çözebilirsin sıcaklığı. Ama boşta kullanımlar normal değil.
  17. EkmekArasıGPU

Kullanımı önemli değil. Önemli olan sıcaklığı. Kullanım işlemcine herhangi bir ekstra yük yapmaz. Sıcaklık yapar. İşlemciniz nedir. Ekran kartı'nın %100 olması normal.
  18. EkmekArasıGPU

Psu gücüm sisteme yeterli mi

Oyun oynarken sıkıntı çıkartır hocam önerilen 750W. O yüzden 600W psu yu 750W ile değiştirin.
  19. EkmekArasıGPU

Thermal Grizzly Kryonaut 5600XT için yeter mi ?

Çok sağolun hocam.
  20. EkmekArasıGPU

Thermal Grizzly Kryonaut 5600XT için yeter mi ?

Hocam pump out yapar mı ? ve hocam işlemci ve ekran kartı için yeterli olur mu ?
Top Bottom