Arama sonuçları: *

1. alperenn01

Da-4 Sahibinden de kaça satılır ? (TAHMINI EDIN SALLAMAK SERBEST)

Soru başlıkta siz olsaydınız napardiniz? NOT : RAM 8 GB
  2. alperenn01

Pc montaji hakkinda bilgisi olan yapabilirmi?

Yeni sistem geldi de bende hiç vida yok month la ilgili bazı sorularım varda yardim ci olurmusunuz
  3. alperenn01

DA-SISTEM4 vs. Blade-3100 Ryzen 3 3100 + RX 5500 XT DUAL sistem

Birinci sistem yeni da-4 sistem İkinci sistem ise bu :https://www.gaming.gen.tr/urun/21645/blade-3100-amd-ryzen-3-3100-asus-dual-rx-5500-xt-oc-8gb-evo-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Hangisi daha iyi ben da4 u tek 8 ram 4700 e aldim içime bi kuşku dustu simdi ama testlerden baktim...
  4. alperenn01

Bir sonraki f/p sistem ne zaman ve nasıl olur sizce ? (Hangi parçalar?)

Yeni sistem sizce ne zman olur ve nasıl olur . Şuan kinden iyi olabilirmi yoksa bu sistem alınmalı mi ?
  5. alperenn01

Agalar yeni sistem i nasil buldunuz 1 ay daha beklenmelimi

Abiler sistem çok iyi bende biliyorum . Size sorum su itopya hakkında beni bilgilendirin lütfen büyük bir firma oldunu biliyorum ama şikayet lerde malum!! Yarın 12 ye kadar İncehesap i da bekliycem sizce bu sistem kaçmama limi?
  6. alperenn01

Arkadaşalar yeni sistemi alanlara godfall oyunun verilmesi gerekiyor !!!

Itopyada 5500 .cy 8 gb alanlara godfal veriliyor sistemi alanlara da verilmeli!!
  7. alperenn01

4500 tl güzel bilgisi olanlardan sistem tavsiyesi istiyorum

4500 tl bütçem var . OOcyapmicak gibi duruyorum 1650 super seviyesinde kaliteli bişey çıkarsa çok memnun olurum
  8. alperenn01

Ryzen 3 3100 + GTX 1650 SUPER sistem 4900 ₺ eder mi?

4900 tl bu sistem alınır mı? lütfen yardımcı olurmusunuz ???
  9. alperenn01

Hazir sistemler hakkinda bilgisi olan bakabilirmi? 4500 TL SISTEM

4500 tl bütçem var . Over clock yapmayı düşünüyorum ama sonra sında eğer bir soğutucuya ihtiyacım olursa pek fazla bir över clock yapmicam .Güzel mesh kasalı sistem önerirseniz çok sevinirim 🙏🏻
  10. alperenn01

Ucuz apu sistem alıp sonra dan ekran kartı almak nasıl olurr??

Arkadaşlar ucuz bir apu bulup sonra kaliteli bir ekran kartı almak mantiklimı butc3m 4500 tl
  11. alperenn01

4500 TL civarında hazir sistem nasıl?? Tavsiye lazim

4500 tl bandında bi sistem almak istiyorum ince hesapta birçok şey gördüm iyi denebilecek bi bakıp öneri yapar misiniz ?? https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-pc-fiyati-41254/
  12. alperenn01

4500tl lik hazir sistem i almayı düşünüyorum bilgisi olanlar bakabilirmi

Game garajdaki bu sistemi almayı düşünüyorum. Bütçe maks 4500 . Anakart fln sorun çıkarır mı. Ekran kartında ısınma sorunu vs olurmu ??
  13. alperenn01

Yıl sonuna kadar yeni sistem parçaları cikicakmi beklenmelimi

Yeni yılda gümrük vergisi düşecek diye biliyorum Yeni çıkacak işlemci yada ekran kartı olabilir bunlarla ilgili bilgisi olan varmi beklenmelimj yoksa alinmalimi
  14. alperenn01

Şuan hazır sistemler hakkında yardım lazim bilgisi olan bakabilirmi

Merhabalar şuan güzel sistem öneriniz varmı . Bütçe maks 4500. Vatanda 4300 e MSI 1650 super gaming x li sistemler var sizcede iyi deilmi kötü yanı ssd si yok bunun farkındayım.b450 anakart almaya çalışıyorum İncehesap ve game garaj da çok iyi sistemler var hangisi ni önerirsiniz?
  15. alperenn01

60 hz monitör +gtx1650super gaming x li sistem mantıklımı

Bi bilgi karışıklılığı yasıyorum. Yeni bir sistem almaya karar verdim ve eski monitör ümü kullanıcam. Hazır sistem 4500 tl cıvarın da ve 200 300 fps acıyor sizce ne yapmam lazım sistemi düşürüp monitordemi almalıyım . ( EKRAN kartını msi yerine palit yada inno3d mi almaliyim) yardımcı olursa...
  16. alperenn01

Gtx 1650 superli bu sistemlerden hangisi daha iyi ??

Selam gencerler bu iki sistem hangisi daha iyi biri vatan dan diğeri game garajdan (game garajdaki ram 2 tane)vatandaki sistem 4600 tl .game garajdaki 4200 tl cıvarına geliyor indirimle .lütfen yardım edermisiniz aklınızda 4500 tl civarı sistem varsa önerir misiniz?
  17. alperenn01

SİSTEMDEKİ İŞLEMCİ VE(GTX1650SUPER) DIGER PARCALAR BU FIYATA NASIL

Merhaba vatan dan pc almayı düşünüyorum bu sistemde harddisk yerinde ssd olucak onu karıştırmayın bu sistem 4500 tl uygunmu alınır mı? yoksa başka bir ekran kartı mi tercih etmeliydim??
  18. alperenn01

Gigabyte gtx 1650 ve amd ryzen 3 3100 lü bir sistem le ilgili sorularim var helpp???

Sizce bu sistem 3800 tl ye nasil almalı mıyım dolar artacak gibi çünkü yardim edin bi
  19. alperenn01

4500 Tl ye sistem toplicam tavsiyesi olan varmı

Selam abiler bir pc toplamayı düşünüyorum bu dolar bandında 4500 olarak neler yapmalıyım bana fikirlerinizi belirtirmisiniz lütfen??
Top Bottom