Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Bu mousepad alınır mı?

https://amzn.eu/d/0s45zNb 50 TL kuponuda var çok uyguna geliyor ama uygunlugundan ziyade hem beyaz hem ışıklı olması dikkatimi çekti marka olarak nasıldır iyi midir?
  2. O

Yardım Değişmesi gereken ekipmanlarım varmı?

Mouse- HP Omen reactör beyaz Klavye- Asus rog strix scope rx red switch Kulaklık- Razer Blackshark V2 kablolu Mousepad- sharkoon 1337 rgb v2 gaming mat 800(Amazon Almanya'dan getirtmiştim ozaman gümrük sorunu yoktu güzel mousepaddi ama 2 sene sonra RGB Leri gitmeye basladı) Sizden kesinlikle...
  3. O

Çözüldü✓ 300tl mouse tavsiyesi

Arkadaşım o paralarda mouse arıyorda tavsiye verebilir misiniz acaba ve eli biraz büyük arkadaşımın orta,büyük o paralarda tavsiyenizi bekliyorum
  4. O

200-250 tl mouse tavsiyesi

çok küçük olmazsa iyi olur arkadaşım alacakta eli biraz büyük ne tavsiye edersiniz teşekkürler şimdiden
  5. O

Bu mousepad alınır mı?

sharkoon un mousepad i ve beğendiğim marka tam fp gibi duruyor alınır mı? vergi+kargo ile 360tl 800x300 olanı alacağım...
  6. O

Yardım Genel Olarak Çevre Birimleri Tavsiyesi

Selamlar okulum bittiği gibi işe girmeyi düşünüyorum azda kaldı zaten 2 temmuz ve ilk maaşımla kulaklık mouse klavye almayı düşünüyorum ama o alacağım 3 ekipmanda sevdiğim markalar farklı bir yandanda hepsi aynı marka olsun istiyorum kafam karışık sizce ne yapmalıyım mesela mouse ta hp omen...
  7. O

Logitech g203 ls alınır mı?

Bende preo my mg14 mouse var memnunum idarelik aldım elimede tam oturuyor ama Logitech daha kaliteli ve yazılımı oldugu için birde oyunlarda ki performansım iyice artacağını düşündüğüm için yükseltmek istiyorum o fiyatı 190tl değermi yoksa daha iyi varmı birde mouse küçükmü
Top Bottom