Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ sonradan taktığım 2.ssd gözükmüyor

ne yapacağım ssd görmüyor 960gb lık m2ssd gözüküyor ama sonradan taktığım 480gb lık ssd gözükmüyor
  2. O

Çözüldü✓ 1tb-960gb SSD önerisi

Farketmez M2 yada sata olur bütçe 2k yı pek aşmasa iyi olur ama bütçem var ve anakartım pcı 4.0 Amazon da prime var hızlı kargoyla yarın gelebilir amazondan olursa iyi olur yada Hepsiburada hepsijetle gelen üründe olsa olur Bu2 siteden atarsanız linkleri sevinirim
  3. O

Çözüldü✓ 960gb-1tb ssd tavsiyesi

tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada bende 480gb lık apacer panther as340 ssd var ama malum 480 artık yetmiyor ve sistemimi yükseltiyorum ssd de alacağım bunu gördüm bu nasıl ssd sizin önerdiğiniz varsada öneriye açığım taksitle alacağım zaten nakit vermeyeceğim biraz pahalıda tavsiye...
  4. O

Yardım SSD hız değerim nasıl

ssd apacer panther as340 480 gb sata ssd sizce durumu nasıl sistemi şubat ayında topladım
  5. O

480gb ssd mi 1tb 7200rpm hdd mi

w10 kullanıcam Oyun felan OYnucam 480 gb lık patriot burst ssdmi almalıyım yoksa seagate 1tb 7200rpm hdd mi almalıyım
  6. O

Ekran kartı nezaman almalıyım

Ben normalde yılbaşı indirimde almayı düşünüyorum 5500xt 4gb veya 1650s ama bazı kişiler den duydum yeni yılı bekle felan dediler ve malum burası Türkiye her an fiyat artabiliyor yani yılbaşı indirimde ekran kartı almalımıyım yoksa yeni yıla girip biraz beklemelimiyim
  7. O

Hangi SSD Ler iyidir?

SSD de hangi markalar alınmalı cevap verenlere teşekkür Ler şimdiden
Top Bottom