Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

nova4ün rakibi değil zaten nova 4ün razer tarafında rakibi düz barracu da olabilir o bile ses kasma konusunda nova4 kadar iyi değil
  2. C

Genel kullanım cihazı zaten bende onu söyledim yani şöyle söyliyim her telden sizi biraz mutlu eder bu fiyata zaten bu tarz bir kulaklık arıyorsanız kaçırmayın. 1730703981 O ayarda bir cihaz zaten neden üzülsünler :D
  3. C

Yardım Acer Nitro 16 AN16-42-R53A sıvı metal var mı?

4070 7845 hs modelini kullandım 1 yıl kadar, soğutması cidden çok iyi yaz sıcağı klimasız ortamlarda neredeyse fan sesi duymadan oyun oynadım geçen yaz soğutması kötü diyen adam kullanmış mı onu bir sorgula derim, nisan kampanyasında vatandan 42.5a almıştım ara ara güzel indirim yapıyorlar...
  4. C

Fps oyunlarında steel series razerdan daha iyi ses kastırıyor müzik anlamında daha iyi onun harici kullanımlarda razer daha iyi steel seriesten , barracudax'e gelcek olursak hibrit cihaz her telden biraz iş görüyor genel olarak alanlar telefonda oyun oynamak için kullanıyor yada dışarıda...
  5. C

Kuşlarla :D nasıl olacak kredi kartı yada havale
  6. C

🔥İndirim HEPSİBURADA PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT !!

Evet bu tarz peşine taksit kampanyalarında kredi kartlarının yıllık 750-1000 tl aidat ücreti olduğunu unutmayın, aidatsız düz kredi kartı alırsanız da kampanyalardan yararlanamıyorsunuz haberiniz olsun.
  7. C

bu fiyata güzel cihaz lakin iskelet kısmı biraz narin genelde oradan çok kıran olmuş
  8. C

🔥İndirim lenovo LOQ i5 16GB 512GB SSD 15.6" 37.000 ₺🔥

4-5 ay önce 28bine düşünce alınmaz diyotrduk işlemciden dolayı
  9. C

🔥İndirim Acer Nitro V15 R5 7535HS- 4060 Laptop 29.999₺🔥

farketmedinmi eleman loq almış :D bırak fanboyu 75w ile 105w arasında varsa varsa %3-5 fark vardır aldığı cihaza da allah bilir 40k vermiştir :)
  10. C

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RTX 4080 Super sistem 56.999 TL

para keyif sizin lakin 7-8 bine xbox series s alıp geri kalan 55 bini vadeliye atsanız 5-6 yıl sonra havadan 400 450k cebinizde kalır :)
  11. C

Bu anakarttan daha iyisi var mı?

4 ramli matx anakart yada 2 ramli matx anakart ayrımı yok ikisininde ölçüleri aynı evdeki matx kasanıza sığar, eğer kasanızın üst kısmına radyatör takıp onun fanları ramlere değer diye düşünüyorsanız onu buradan hesaplamanız biraz zor
  12. C

🔥İndirim Acer Aspire 3 %5 İndirimde Ve Öğrenciye Ortalama 5.999₺'ye

sadece aktif üniversite okuyan(açık öğretim hariç) arkadaşlar yararlanabiliyor bildiğim kadarıyla vergi iadesinide bir zahmet google yazıp aratın ne olduğunu
  13. C

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Vergi cennetinde yaşadığını unuttun heralde ayrıca tr piyasasında satılan araçların büyük bir kısmı 1300cc ve altı mtv ötvden dolayı. 8-10 yaşında araba önermeyi bende biliyorum 1-2 yaşında araba alıp 5 yıl kullanıp ağır bakım yapmadan satmak en mantıklısı şuan.
  14. C

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Az yaksın çok kaçsın piyasası hızlı olsun bakımı ucuz olsun deyip konfordan feragat edersen o segmentin en hızlı satılan aracı 2020 sonrası clio 1.0 tce beyaz renk al 1-2 saatde satarsın 100-130 lukları var ikisi de iyidir üzmez seni ikinciel piyasası 750den başlıyor paket yılına göre
  15. C

Hp pavilion 15-cs3008nt, gelen tuhaf ses?

fandan geliyor
  16. C

IPhone 16 Pro vs S24 Ultra vs Google Pixel 9 Pro XL

ediyor 5 bine 11 almıştım 8 bine satıp 10 bine 12 aldım geçen onuda 20 bine satıp 15 aldım
  17. C

IPhone 16 Pro vs S24 Ultra vs Google Pixel 9 Pro XL

apple ürünlerinde seneler geçse de yazılımda başarılı oldukları için kasma donma yaşamazsın bakınız hala iphone 6 kullananlar var, bahsettiğiniz ürünlerde ikinci el satış fiyatı sizin için önemliyse alacağınız tek telefon var zaten apple onun haricinde samsung bir nebzede olsa değerini korur...
  18. C

HP Omen 16 Ryzen 7-7840HS 16GB Ram 512GB SSD RTX 4060 Gaming Laptop 35.997 TL

Çok uzun bir süre değil 1-2 ay bu şekilde onda indirim var bunda indirim var diyerek ürün alırsanız satıcılar yüksek fiyattan itelemeye devam eder 1-2 ayda dolar kaç kuruş arttı ki piyasa bu kadar haraketlensin ?
  19. C

14 gün iade süreci 14.günü kapsar mı??

Sen kargoya istersen 14. gün ver onlara toplamda 35. günde varsın genede gününde göndermiş oluyorsun umarım demek istediğimi anlamışsındır kargoya veriş tarihin önemli varış değil
  20. C

HP Omen 16 Ryzen 7-7840HS 16GB Ram 512GB SSD RTX 4060 Gaming Laptop 35.997 TL

1-2 ay önce teknosada magazadan 28 bandına satıldı
Top Bottom