Arama sonuçları: *

1. Telefonunu Çıkra

RX 9070 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde piyasayı uzun zamandan sonra canlandıran RX 9070 XT için sıcaklı değerlerini paylaşmıştım. Sırada 9070 XT nin kardeşi 9070 var. Performans olarak 5070 ile denk (bazen geçiyor, bazen geçiliyor seviyesi) ancak fiyat olarak beni pek tatmin edemedi. 9070 XT ile...
  2. Telefonunu Çıkra

RX 9070 XT modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, 50 serisi çıktığından beri bu tarz testleri paylaşıyorum. RX 9070 XT için de birkaç modelin testleri geldi. Genel olarak sıcaklıklar güzel ancak Hotspot ve Vram sıcaklıkları, önceki seri gibi yüksek duruyor. (Sorun çıkarma olarak değil, birim olarak göz korkutuyor) (Aşağıdaki...
  3. Telefonunu Çıkra

Ekran kartında marka önemi

Soğutma sistemler ve tasarımları fark eder. Performansları çok nadir etkiler. Fabrika çıkışlı OC olabiliyor. Bunu kendin de yapabiliyorsun.
  4. Telefonunu Çıkra

RTX 5070 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

5070 için bakamadım. Diğer kartlara bakınca aklımda kötü kalmadı. Sadece fan Rpm leri birkaç yüz devir daha yüksekti. Kabul edilebilir. Muhtemelen ürün gamındaki en yakın rakibi Gigabyte Eagle olacak. Eagle lar önceki serilerde biraz ekşi tatlı modeldi muhtemelen Prime daha iyi ondan. Ventus 3X...
  5. Telefonunu Çıkra

9070 ve XT modelleri alınır mı?

Ben şu videodan referans alarak konuşucam. Hala driver update leri geldiğinden performansları değişir. [Neden bu video diye sorarsanız... Üşengeçlik ve herkesin anlayabilmesi için. Bana kalsa GN e bakarım] 9070 = 4070 Super den daha güçlü bu da 5070 e rakkip yapıyor. 4070 Ti-s ile bazen yakın...
  6. Telefonunu Çıkra

Sapphire RX 7800 XT ve i5 12400F darbogaz yapar mı?

2K olduğu için RX 7800 XT mantıklı olabilir. Benim gözümde sınırdır ancak fiyat uygun olursa göz arda edilir. 9070, 7800 XT den daha güçlü eğer ucuza bulursan onu al. Darboğaz oranı artar ancak fiyatı ucuz olursa göz arda edilir.
  7. Telefonunu Çıkra

RTX 5070 modellerinin sıcaklık değerleri geldi!

Merhabalar, Geçen günlerde benzer bir sürü konu açtım. 5090 alev topu ilen 5080 daha kabul edilebilir, hatta gayet iyidi. 5070 Ti sıcaklıkları genel olarak iyidi ancak fiyatları leş ötesi. Şimdi de 5070 testlerini paylaşıyorum. (Aşağıdaki tablonun sıralaması karışık) Benim düşüncelerim : TUF...
  8. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ Youtube'da ki Bazı Sahtekar İnceleme Kanalları HK

Yaş 22 hocam. İsmimi bu şekilde bil :)
  9. Telefonunu Çıkra

Çok fazla kendi ile çelişen söylemi var. Taze olandan örnek vereyim ; Corsair in gereksiz pahalı bi soğutucusunu, cüsse dengi bile olmayan Phantom spirit ile kıyasladı. Videonun asıl amacı Phantom gömüp corsair övmek mi, soğutucu rehberi mi orası meçhül. Her neyse millet bu konuda haklı olarak...
  10. Telefonunu Çıkra

Hangi marka 4070 Super alınmalı?

Çıktı... 4070s-plus olabilecek bir model. 35k civarlarında olduğunu duydum eğer böyleyse 9070 ve 9070 XT ellerinden öper. @mr__white Bunda ggtr deki bug olmazsa Galax ı aratmayacak bi model...
  11. Telefonunu Çıkra

Arkadaşlar selam rtx 5070 alacağım power supplayim yeterlimi

Yeterli. MSI 650w ı da kalitesiz değildir.
  12. Telefonunu Çıkra

7700xt için 500w psu yeterli olur mu?

500w kaliteli PSU lar bi şekilde kurtarırdı ancak PB yemeyebilir.
  13. Telefonunu Çıkra

Gigabyt 4060 ekran kartı nasıl

Kötü bir model. Aşırı ucuz olmadığı sürece önermem. Kasanın hava akışında çok bağımlı. DİP NOT : Windforce un 3 fanlıları bile ufacık olabiliyor. KDV veya taksit ile durumlar farklı olduğundan en ucuz seçenekleri sıralıyım. PALİT ve Gainward aynı geminin mallarıdır. İkisi de zayıf modeller...
  14. Telefonunu Çıkra

Doğru ancak bazı kanalların da inceleme metotları farklı oluyor. Bazıları en detaylı testleri ve dataları sunmaya çalışırken bazıları detay olmasa da çeşitli testleri sunuyor (tr de ağırlıklı olarak bu var). Birde bazıları var sponsorların köpeği olmak için özel çaba sarf ediyor ne dürüstlük var...
  15. Telefonunu Çıkra

4070süper 1080p dar boğaz yaparmı

7500f ve 4070 / 4070s 1080p de gayet ideal ikilidir. 5600 ve 3060 Ti gibi dengi dengine ikilidir hatta gözümde.
  16. Telefonunu Çıkra

🚨🚨 RTX 5070 $550 satış fiyatı ile geliyor 🚨🚨

Nvidia 40 serisi kadar fazla üretim yapmadığı için stoklar çok az. Firmalar da iyilik olsun diye (+ vergiler) ucuza satmadığından atıyorum 500 olması gereken stok sayısı 100 oluyor. Hem fiyatlar artıyor, hem stoklar bitiyor. 700 dolarlık kartın şu an 900-1000 dolar arası satılması olayı bu...
  17. Telefonunu Çıkra

🚨🚨 RTX 5070 $550 satış fiyatı ile geliyor 🚨🚨

Şu ana kadar çıkan tüm 50 serisi kartlar ve PS5 ile benzer dejavu yu yaşayacağız. (yine)
  18. Telefonunu Çıkra

Yardım Monitör rehberi için konu başlıkları nasıl?

Kanalın en uzun videosu olduğundan hiç belli değil. Ramazan sonlarına yetişmesini umuyorum. Yetişmezse de şaşırmam. Daha fazla konu ekledim :D Pixel layout gibi.
  19. Telefonunu Çıkra

Değerlendireceğim Teşekkürler.
  20. Telefonunu Çıkra

Merhaba, Oylama sonucu monitör rehberi yapmaya karar verdim ancak konu başlıkları konusunda kararsız kaldım. Monitörler konusunda bildiğim kadar bilmediğim olduğunu düşündüğümden birilerine danışmak istedim. Normalde kendim yapabiliyorum ancak bu konu bulanık olduğundan hayatımda ilk kez, bu...
Top Bottom