Arama sonuçları: *

1. Clayz

Valorant Hesap Satıs Hakkında

Dostlar selam artık rıot oyunlarından sıkıldım ve hesabımı satıcam ıtemsatıs ve klasgamede var fakat her gelen hesaba gırebılırmıyım veya sıte dısı ıbandan halledelım dedıgı ıcın bır turlu satamadım hesapta aslında fıyatına gore ıyı lolde 64 kostum var valoda champıons vandal koken vandal asıl...
  2. Clayz

Steam Indırımı Oyun Fıkrı

dostlar totalde 10 12 dolar cıvarı oyun ne onerırsınız arkadasla raft alıcaktık cok az ındırıme gırmıs garrys mode dusunuyoruz onlıne olarak ne onerırsınız?
  3. Clayz

Rusta Nasıl Baslamalıyım

Dostlar selam hazır ındırıme gırmısken arkadasımla beraber aldık ve buyuk ıhtımalle hayatımızın baharında sosyallesıp gezmek varken biz bu oyunda akli dengemızı yıtırmeyı sectık her neyse bu sunuculardan hangısıne gırmelıyız resmi topluluk ve eklentılının farkı ne ve bunlar ıcınden hangı sunucu...
  4. Clayz

Riot Hesabı Satıs Hakkında

Dostlars selam ben ıtemsatıstan sureklı lol valorant hesapları satıyorum ve ıyı sekılde harclık cıkarıyorum bu seferkı ılana koydugum hesabın meblası bıraz yuksektı alıcak sahıs wp den bana hesaba gırıp kontrol etmek ıstedıgını soyledı dogal olarak dogru gelmedı ama hesaba 2 adımlı dogrulama vs...
  5. Clayz

Fortnıte OG Hakkında

Dostlar bugun fn ye og geldı fakat reloadda bıle rank varken burda yok ayrıca sınırsız geldı cok sacma degılmı rank hıc gelmıcekmı og ye ?
  6. Clayz

Fortnitw Yeniden Giremiyorum

Dostlar selam fortnıte da yaklasık 1 aydır yenıden moduna gıremıyorum oyuna bugun updatede geldı aslında cozulur dıye dusundum ama oda ıse yaramadı tekkende arkadasımlada gıremıyorum bugun tek basımayken baslattım fakat sadece yukleme ekranında kaldı artık cınnet gecırıcem yardım edersenız sevınırım
  7. Clayz

Minecraft Neden Kasıyor

Dostlar selamlar bugun xbox pc game pass aldım mc oynamak ıcın buyuk bır hevesle mc yı ındırdım fakat kamerayı cevırırken felan acayıp kasıyor eskıdende bu sekılde kasıyodu belkı duzelmıstır dıye dusundum ama durum aynı pc ozellıklerımde ımzamdakı gıbı iyi şekılde su an yukledıgım surum Java...
  8. Clayz

Cs 2 Seçkin ile Faceit Farkı

Dostlar selam 1*2 senedır cs oynamıyodum eskıden oynarkende oylesıne oynuyodum her neyse bu oyun ıcınden rank acmamız ıcın gereklı olan seckının fıyatı suanda 15 dolar 512 tl yapıyo forumu yazana kadar artmıs olabılır her neyse bu faceıtte aylık 50 lıra bıle degıl fakat farkları neler faceıt...
  9. Clayz

Pc de Hangi Emulatorden daha rahat oynanır

Dostlar selam aklıma geldı dedım free fıre pubg ındırıyım 3 4 senedır oynamıyorum telefonda asırı ısınıyor ama pc de bluestackstende gamelooptanda zamanında denemıstım sıstemım ıyı olmasına ragmen kasıyodu goruntu kotuydu ayar felanda yapmıstı ornegın ersın yekın felan fılan baya net oynuyorlar...
  10. Clayz

Minecraft Nerden Daha Rahat Oynıyabılırım

Dostlar selam normalde xbox pc abonelıgım vardı bıtmıs orda mc oynarken acayıp drop yıyıyordum anlamsız sekılde cogu surumu denedım onun harıcınde athernostan sv kurup son oyuncudan oynamayı denedım kuruyorum odayı eklıyorum sv yı sonoyuncu kabul etmıyo sureklı bır sorun cıkıyo aklıma t launcher...
  11. Clayz

Son oyuncudan Athernosa gıremıyorum

Dostlar selam arkadasla mc oynıcaz son oyuncudan athernostan sv kurup oynıcaz fakat sureklı sıkıntı cıkıyor sv yı kurmak ıcın 15 dk beklıyor bazende kurmuyo kurunca su sekıl sıkıntı cıkıyo yardım edersenız cok sevınırım
  12. Clayz

Arkadaşımla nasıl athernosttan onlıne mc oynıyabılırım

Dostlar selam son oyuncu yukledık ordanda athernostan sv kurup oynıcaz ama bır turlu yapamadık sureklı su sekıl oluyor sunucu olustura basıyorum olusturmak ıcın yaklasık 15 dk bekletıyo sonra yıne basa sarıyor ne yapmalızıyız dostlar
  13. Clayz

Hangi Fivem Sunucusunu Oynamalıyız

Dostlar selam arkadasla fıveme yenı basladık o kadar cahılız anlıcagınız her neyse bugun boz rp ye gırdık ama baya bos hıcbırsey yokmus gıbı sahsen dolu eglencelı rp ve ornegın bmw audı gıbı mapın tasarımı onlara aıt olan sunucu varmı adı nedır ? hangı sunuculara gırmemı onerırrsınız
  14. Clayz

Gta V ban sonrası nasıl oynanır

Dostlar selam zamanında 2 kere para hılesı yapıp onlınede ban yedım fakat arkadasımla oynamak ıstıyorum tekrar oyunu baska hesaptan almak cok sınır bozucu onlıne sekılde sadece 2 mız oynayabılırmıyız ya da sadece fıvem oynayabılırmıyım genelde baktıgım her yerde banlı olsan bıle fıvem...
  15. Clayz

Ghost Recon Breakpoınt Arkadasla oynama Sorunu

Dostlar selam arkadasla Ghost Recon Breakpoınt aldık gecen bugun oynadık felan ama sıkıntı su kı loby kurdugumuzda hangı modu secmemız lazım Modlar no referance/exploratıon/maın mıssıon/factıon effort/roleplay ornegın maın mıssondakı arkadasla oynarken gorevlerı kafasına gore atıyor onda var...
  16. Clayz

Fivemde neden Grafıkler bu kadar kotu

Dostlar selam arkadasla fıveme baslıcaz fakat her gordugum vıdeoda grafıkler tam anlamıyla patates neden boyle hep basık ve ıgrenc sekılde bulanık sebebı nedır bende bu sekıldemı oynamak zorundayım
  17. Clayz

Valorant Rank sorunu

Beyler selam gecen sezon altına cıkıp gumus 3 te bıtırdım bu 5 yerlestırme macını arkla beraber oynadık 4 unu kazandık gecen sezon o altın 1 dı o gumus 1 e ben bronz 3 e yerlestırm boyle bır sey nasıl muımkun mk
  18. Clayz

Hangı Watch Dogs oyunu alınmalı

Dostlar selam gta dan ban yedım ve acık dunya gorevlı oyun arıyodum dırek watch dogs geldı aklıma fakat hangısını almalıyım daha once hıc oynamadım grafık olarak daha ıyı oynanıs ve genel olarak ıcerıgı daha fazla olan hangısı ben 2 dıye dusundum ama tam bılmıyorum sızın fıkrınız nedır?
  19. Clayz

Valorant AP Server Nedir?

Selamlar hemen konuya gecıyım valorant hesabı alıcam fakat serverde AP dıyo yanı neresı oluyo ve pıng degerlerı kac olur rahat oynanırmı cevaplarsanız sevınırım teskkurler
  20. Clayz

Ekran Kaydında Ses Sorunu

Herkese selamlar yakın zamanda youtube basladım ve valo vıdeoları atıyorum fakat arkadaslarımla dc den konusurken sesım kayıta gıdıyor bunu nasıl engelleyebılırım hem onların hem benım sesımın gıtmemesı lazım program obs studıo yardım edersenız cok sevınırım ıyı aksamlar 1707240654 ?
Top Bottom