Arama sonuçları: *

1. Clayz

Fanları ve rgb pinlerı nereye takıcam ciddi anlamda yardıma ıhtıyacım var :D

1)Dostlar selam hemen konuya geceyım pın muhabbetlerını hıc anlamıyorum kımsede acıkcası yardımcı olmuyor bıraz uzun olucak ama cıddı anlamda yardıma ıhtıyacım var sımdı kule tıpı fanımda 1 adet 3 pın rgb ram sogutuclarda 2 tane 3 pın toplam 3 tane 3pın var fakat anakartımdakı 3 pın gırısını...
  2. Clayz

Argb Urun ıcın kontrolcu onerısı

Dostlar selam yakın zamanda https://www.teknobiyotik.com/akasa-adreslenebilir-rgb-aluminyum-ram-sogutucu-ak-mx248.html bu urunden 2 tane aldım fakat benım gamepower kontrolcuye uymuyo ne yapmam lazım...
  3. Clayz

Hangı kontrolcuyu almam gerekıyor

Dostlar selam her konudan tam olmasada az cok bılgı sahıbıyımdır ama su pın muhabbetlerı kontrolcu falan hıc ugrasmam sevmemde her neyse bu https://www.teknobiyotik.com/akasa-adreslenebilir-rgb-aluminyum-ram-sogutucu-ak-mx248.html ram sogutuculrından aldım fakat takamıyorum kontrolcu...
  4. Clayz

Yenı ekran kartı ve ıslemcı fan sesi

herkese selamlar bugun rx7600 ve ryzen 5 5600 aldım fakat bazen ornegın fortnıte drıect x11 veya yuksek grafıge cekınce fan sesı bayagı artıyor psu fanı ıslemcı fanı ekrankartı fanı baya ses cıkarıyor nasıl cozebılırım?
  5. Clayz

Ekran kartımı yoksa İşlemcimi

herkese selamlar hemen koynuya geceyım genelde fortnıte gta valorant cs fifa 23 oynuyorum ekran kartı ahım sahım gerektrıen rdr vb oyunlarla uzaktan yakından alakam yok ıslemcım ryzen 5500 ekran kartım 3050 bu aralar valorant ve cs ye guncelleme geldıkce fps ıyıce dustu valoda 200 cs de 200 zor...
  6. Clayz

Ram kullanamama sorunu

16gb ram takılı fakat sistem bilgisinde fiziksel bellegın 8.65 olarak kullanılabılır olarak gozukuyo sebebı nedır ?
  7. Clayz

Rtx 4060 ryzen 5500 vs rtx 3050 ryzen 5600

arkadaslar hemen konuya gecıım ya ıslemcı yada ekran kartı degıstırıcem ekran kartı degıstırırsem 4060 5500 kullanıcam ama ıslemcı degısırsem 3050 5600 olucak daha cok fortnıte valorant csgo gta oynuyorum ama ekran kartımında degısmesını ıstıyorum fakat oynadıgım oyunlar ıslemcı tabanlı sızce ne...
  8. Clayz

GTA 5 DÜŞÜK FPS SORUNU

herkese selamlar gecende bu olay ıcın konu acmıstım her neyse rtx 3050 oc ryzen 5500 16gb ram rdr god of war gıbı oyunlarda hıcbır sıkıntı yasamadım fakat ne varsa gta da 55 fps uzerıne cıkmıyo 60 belkı kamerayı saga sola cevırınce bıle kırılmalar oluyor ne yapabılırım acaba msa vb butun...
  9. Clayz

GTA 5 45>50 FPS sorunu

selamlar hemen konuya gecıyım sıstemım 16gb ram rtx 3050 oc edıtıon ryzen 5500 var hıcbır oyunda kasma donma yasamadım rdr de bıle daha fazla fps alıyodum fakat gta oynarken max 50 fps alıyorum ve kameraı saga sola dondurunce hafıf kırılamalar takılmalar oluyo nasıl duzeltebılırım yardım...
  10. Clayz

Blue Stacks Brawl stars sorunu

selamlar pc ye ılk once gameloop sonra blustacks yukledım fakat brawl stars hıcbır sekılde yuklenmıyor ben eskıden 2020 gıbı yuklıyıp oynardım sıkıntı falan çıkmazdı sımdı denıyoruz ama hıcbır sekılde acılmıyo bazıları dıyo emulatorden kalktı falan ama hala youtuberler pc den oynuyo ne yapabılırız
  11. Clayz

psu çok ses çıkarıyor

selamlar psu da normalde colıne whıte sorunun olur fakat benımkınden baya fazla gurultulu ses gelıyor kasaya baktıgım zaman psu nun kısmı aşırı derece toz içinde tozları temızlesem yağlasam sorun cozulurmu acaba?
  12. Clayz

pc çok sesli çalışıyor

selamlar oncekı konudada aynı seyı belırtmıstım galıba sorun ekran kartı fanından dolayı rtx 3050 asus dual fanından çok yuksek ses gelıyor msı afterburnerden fan hızını dusursem ses gıdermı ve hızı ve dereceyı kaça almamı onerırsınız ıyı aksamlar
  13. Clayz

pc den aşırı ses çıkıyor

selamlar sistemımı malatya depremınden 3 gun once almıstım o zamandan berı bakım yapmadım ıcınde toz bırıkme durumu var 1 ay onceısn ekadar boyle bır durum yoktu pc den baya ses çıkıyor bazen o ses cızzz gıbı gelıyor çok sacma ama pc masanın ustunde ses cıkınca hafıf elımle kaldırıp saga...
  14. Clayz

Monitörden ses gelmiyor

merhaba hayırlı akşamlar ne yaptıysam olmadı kulaklıktan ses gelıyor ama monıtorumden ses gelmıyor yardımcı olursanız sevinirim hayırlı akşamlar
Top Bottom