Arama sonuçları: *

1. Clayz

Tırnaklarım Kokuyor?

Ya ara sıra acaba bana mı oyle gelıyo dıyodum bugun bıraz daha farkettım tırnaklarım sankı peynırlı cheetos gıbı chedar gıbı kokuyo cıldırıcam tırnaklarım hıc uzun degıl hatta bılerek cok kısa kesıyorum her seferınde kanıyo elımıde cok sık yıkarım asırı derece hatta ama neden boyle ya sunuda...
  2. Clayz

E Devletten En Fazla Ne Ögrenılır

Dostlar selam bır kısının e devlet uzerınden en onemlı olarak nelerı ogrenılebılır yanı atıyorum X kısısı benım en cok hangı bılgılerımı ogrense sıkıntı olur?
  3. Clayz

500K/1Milyon Tl Civarı Para

Dostlar baslıktakı para bı anda hesabınıza gelıyo ama bunu yemek ıcın degıl dahada arttırmak ıcın ne yapardınız hangı yola basvururdunuz?
  4. Clayz

Ani Ruh Hali Degisimi Problemi

Dostlar selam biraz ıcımı dokıyım ornegın sabah saat 9 cok canım sıkılıyo hıcbısey yapasım yok saat 11 oluyo asırı enerjık mutlu oluyorum muzık yapmaya baslıyorum dınledıgım sarkıcılar degısıyo anlık olarak saat boyle 3 4 cıvaı yıne ıcım ıcımı yıyo bır suru sorun ustume gelıyo yapmak ıstedıgım...
  5. Clayz

Kaç uyarı Hakkımız Var

Dostlar selam da forumda toplam kac uyarı hakkımız var ? ve bu uyarı hakkı dolunca perma banmı yıyoruz cunku ben cezalı kısıler gormustum atıyorum 5 uyarı 10 gun cezalı felanmı oluyor?
  6. Clayz

En Sevdıgınız Rap Parcası Nedir ?

Benım genel olarak sek cevabım her zaman medcezır araya bazen 24 ve ege tutunu kaynıyo ama genelde medcezır pekı sızın ? :D
  7. Clayz

Kuranı ı Kerim Nerden Alınmalı

Dostlar selam bu sene 4 dini kıtabıda okuyup ıncelemek ıstıyorum ılk olarak tabıkı kuran ı kerımden baslayacagım evde 3*4 tane var fakat bana turkce meallı lazım ınternette her yerde var fakat artık ınsanoglu her seyı yapabılecegı ıcın her yerden dini kıtap almak pek dogru gelmıyor sizce ne...
  8. Clayz

Bu kadar boş vakıtte neler yapmalıyım

Dostlar selam bu sene sınıfı gectım fakat amelıyat durumu ıcın okula bıle tam gıdemedım acıga gecıcem gereklı evraklar vesaıre zaten tutuyo her neyse genel olarak ekime kadar yataktayız :D ekımden sonra basketbola gerı donucem efese onun dısında pc cıye calısmayı dusunuyorum acık sınavları...
  9. Clayz

Herkes ciddi anlamda zengin mi

Dostlar selam forumda ınsanlara onerı vesaıre verırken az cok fark edıyorumkı herkes cıddı anlamda pahalı seyler alıyor bende calısıyorum ama bu kadar ımkanım olmuyo ne yalan soylıyım bı bakıyorum adam 4070ti dem 4090 gecıyo bırı 2.laptopu alıyo 80k bırı bır kulaklıga 15k bırı supurgeye 20k...
  10. Clayz

Bu işlem sonrasından neler oluyor ?

Dostlar selam bugun rastgele dc de takılıyordum bır sunucunun chatıne mıgrosta calısan kasıyer bana kesın ulassın dıye mesaj vardı adama dm attım hemen cevap verdı kasaya bır aygıt takılcagını soyledı aklıma zaten ılk gelen sey kart ıle olan ıslemler sonrasında kartın bılgılerını ele gecırmektı...
  11. Clayz

Uyguna alinabilicek islemciler

am4 soket icin en fp islemci
  12. Clayz

Meslek Lisesi mi Anadolu Lisesimi

Selamlar hemen konuya geceyım 9.sınıfım suan meslek lısesındeyım fakat nakıl aldırıcam bölümüm hiç sevmıyorum elım bılgısayara donanıma yatkın suan bılısım teknolojılerı alanındakı lıseye gıtme ımkanım var bılısım cok ıstıyorum fakat meslek lısesı cıdden asırı kotu gerek ortamı gerek hocaları...
Top Bottom