Arama sonuçları: *

1. Y

Twitch yüksek kalite yayınları donma sorunu

Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim youtube da bir takılma falan yok sadece twitchde oluyo torrentden de bir şey indirmedim görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ortalama %2 ve %5 arası kullanım oluyor sadece chorme açıkken sanırım sorun twitchde çünkü kablonet le de çok fazla görüştüm...
  2. Y

Twitch yüksek kalite yayınları donma sorunu

Öncelikle merhaba. internetim 100 e 5 kablonet kullanıyorum. sistemimde r5 3600 rtx 2060 var. ama nedense 2021 yılından beri yüksek kalite yayın izlerken donuyo yüksek kalite derken galiba sadece 8k bitrate veya 8k bitrate e yakın bitrate seviyelerinde internette çok fazla araştırdım ama bütün...
  3. Y

500 tl kulaklık önerisi v2

size şöyle sorayım https://www.hepsiburada.com/razer-hds-kraken-x-oyuncu-kulaklik-rz04-02890100-r3m1-p-HBV00000MMB6O?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV00000MMB6O&utm_term=c&wt_%20pc=epey.c.c.c...
  4. Y

500 TL Kulaklık Önerisi

elimde r36 drop var. ama ürünün içinden gelen ses kartıyla bağladığım zaman cızırtı yapıyor. Kulaklığın kendi sesi kısılmadığı içinde o cızırtıdan kurtulamadım. Bu yüzden iade edip MAX 500TL ye bir kulaklık almak istiyrorum önerilerinizi bekliyorum.
  5. Y

Sıvı Soğutma fanı değiştirebilirmiyim?

onu almayıda düşünücem teşekkür ederim
  6. Y

neden kötü bir sıvı soğutmamı henüz almadım onun yerine corsair hydro h45 de alabilirim . fanı da RGB olduğu için daha güzel durur diye düşündüm.
  7. Y

merhaba yeni bir sistem aldım ve size bişey sormak istiyorum işlemci için COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 aldım. Sizlere sorum şu sıvı soğutucunun fanı yerine aldğım kasada olan arkadaki RGB fanı taksam sorun yaşarmıyım.
  8. Y

Öneri Mouse önerisi 500 TL

mouse birde kulaklık için açdımda gözümden kaçmış teşekkür ederi.
  9. Y

Öneri Mouse önerisi 500 TL

Merhaba yeni bir sistem aldım. sistemle beraber ekipmanlarımı yenilemek istiyorum ama güzel bir mouse bulamadım. Çok fazla mouse var. Karar veremedim önerilerinizi bekliyorum
  10. Y

Kulaklık Önerisi Max 500 belki 600

Merhaba yeni bir sistem aldım. sistemle beraber ekipmanlarımı yenilemek istiyorum ama güzel bir kulaklık bulamadım. Çok fazla kulaklık var kararveremedim önerilerinizi bekliyorum
  11. Y

500 TL Klavye Önerisi

Merhaba klavyem bozulduğu için yeni alamam gerek ve hangi klavyeyi almam gerektiğini bilmiyorum. 500 tl ye klavye arıyorum. red switch olursa daha iyi ve rgb de istiyorum. önerilerinizi bekliyorum.
  12. Y

Fiyat Peformans 480/500 GB M.2 SSD önerisi

teşşekür ederim galiba bun alacağım .
  13. Y

Fiyat Peformans 480/500 GB M.2 SSD önerisi

Öncelikle Merhaba Max 800 TL bütçeyle m.2 ssd arıyorum. Piyasada bir sürü olduğu için çok karasız kaldım. Önerileriniz Bekliyorum.
Top Bottom