Arama sonuçları: *

1. Clayz

Temudan Tr İçin Kupon Alma

Dostlar selamlar temudan bır sıparıs gecıcem fakat 1050t yı asıyor fotoda gordugunuz gıbı tek sıparıste almam gerekıyor bazıları aulayı alırken 2 tane eklıyıp 100 tl kupon almıs o olay nasıl oluyor ne yazmam gerekyor
  2. Clayz

Amazon para iadesı neden gelmıyor?

Dostlar selam amazondan urun almıstım fakat ıptal edılmıstı kargo sırketını aradıgımda adreste sıkıntı oldugunu ıade olucagını soyledıler bende sorun yok beklerım dedım bu olay gecen ayın 27 sınde yasandı aradan ne kadar zaman gecmıs hala ıade vesaıre yok hesabımdan bakıyorum ıade en kısa surede...
  3. Clayz

Yardım Amazon ıade sorunu yardım

Dostlar selam amazondan urun almıstım fakat ıptal edılmıstı kargo sırketını aradıgımda adreste sıkıntı oldugunu ıade olucagını soyledıler bende sorun yok beklerım dedım bu olay gecen ayın 27 sınde yasandı aradan ne kadar zaman gecmıs hala ıade vesaıre yok hesabımdan bakıyorum ıade en kısa surede...
  4. Clayz

Amazon para iadesi surecı

Selamlar yakın zamanda bır urun aldım adrestekı adda nasıl olduysa papara yazıyor dıye ıptal oldu aradım konustum yakın zamanda para ıadesı yapılacak dedıler ama 10 gunu gectı hala ıade olmadı ıade ıcın baktıgım sayfada ıade surecınde en kısa zamanda ıade edılecek yazıyor tahmını ne zaman ıade...
  5. Clayz

Amazon kargo iptali sorunu

Dostlar selam yakın zamanda amazondan sıparıs verdım butun bılgıler dogruydu ama nasıl olduysa alıcıda papara yazıyodu ve ben bunu degıstıremıyordum dedım sorun olmaz 3 gun sonra yanı bugun sıparıs ıptal olmus bununla alakalı mıdır yoksa urun tr ye gelemıyormu ona gore para ıadesınden sonra...
Top Bottom