Arama sonuçları: *

1. BayBlatt

iPhone 15 Pro - ön sipariş geç gönderim

Dostum mağazadan ön sipariş verince 29'unda teslim alabiliyorken, internetten sipariş ettiğim bir telefon neden 30 gün ekliyor üstüne? Gürgençler'den online sipariş etsen bile 29'unda kargolanıyor. Hadi 1 hafta sürsün kargo süresi. Apple'dan daha hızlı yapıyorlar işlerini demek oluyor. Apple bu...
  2. BayBlatt

Asıl kafa karışıklığı bende Gürgençler yarattı. Şu şekilde:
  3. BayBlatt

Merhaba herkese, Ben 22/09/2023 tarihi saat 00:11 gibi iPhone 15 Pro siparişi verdim. Ben sanıyordum ki en fazla 1 hafta sürer teslimatı fakat öyle olmadı. Tahmini gönderim 27 Ekim - 3 Kasım'ı görünce şok oldum. Ön sipariş vermenin amacını anlamamış bulunmaktayım. Mağazalardan 29 Eylül'de satın...
  4. BayBlatt

2.000₺ Monitör Önerisi

24" olarak ilk aklımda olacak model kesinlikle bu. Gayet başarılı buluyorum. Teşekkür ederim öneriniz için.
  5. BayBlatt

2.000₺ Monitör Önerisi

MSI cidden güzel fiyat lakin maalesef mağazadan almak durumundayım... Teşekkür ederim öneriniz için :)
  6. BayBlatt

2.000₺ Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yarın Vatan bilgisayar ve Mediamarkt mağazalarına uğrayacağım ve bir monitör alacağım. Aşağı yukarı 2.000₺ gibi bir bütçem var. Kendinizin kullanmış olduğu veya iyi olduğunu bildiğiniz monitörleri önerirsiniz sevinirim. Özellik olarak önceliğim: 27" olması, IPS, 144hz, 1ms
  7. BayBlatt

Ryzen 5 5600x için max 250TL Soğutucu Tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar, İncehesap gaming gecesinden AMD Ryzen 5 5600x Tray işlemci aldım. Dürüst olmak gerekirse aslında hiç param yok ama 250TL'yi bir şekilde toplayabileceğim. Sizden ricam soğutması güzel, F/P bir soğutucu önermeniz. Benim için performans önemli olduğu için ışık olmasına gerek...
  8. BayBlatt

Yabancı Bir İnsanın Fotoğraflarını Kullanmak Suç mudur?

Trollemek hayır. Hakaret etmek, ifşalamak, parasını almak suç.
  9. BayBlatt

Mario Mandzukic Beşiktaş'a geliyor...

Beşiktaş'ta görmek istediğim tek yaşlı Atiba.
  10. BayBlatt

Beşiktaş'ın forvet sıkıntısı yok gibi görünüyor. Şut çekmekten korkmayan ofansif bir ortasaha (tercihen talisca veya onun oyun yapısına benzeyen) gelirse çok daha iyi olur.
  11. BayBlatt

Mandzukic transferi gereksiz olur diye düşünüyorum.
  12. BayBlatt

Hoş Geldin 2021 - Hayır Duası Etkinliği

Mutlu yıllarr 🎉🥂
  13. BayBlatt

#GAİN Televizyon Reklamı

Reklamlarda hepiniz görmüşsünüzdür. Ne olduğu hakkında fikri olan var mı?
  14. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Asıl kullanım amacı kamelya olarak ama biz daha çok depo gibi kullanıyoruz. 😄
  15. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1 Yer: Bahçemiz
  16. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

çok güzel
  17. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Arkadaşlar açıklamayı güncelledim, inceleyip kuralları uygularsak hem güzel bir düzen yakalarız, hem de daha estetik görünür. Teşekkür ederim şimdiden.
  18. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Kastamonu ziyaretimden bir kaç fotoğraf bulunuyor benim de😄 Cihaz: Panasonic Lumix DMC-G1 Yer: Mahmutbey Camii / Kastamonu Açıklama: Mahmutbey Camii 1366 yılında Candaroğulları Beyliği hükümdarı olan Emir Mahmut tarafından yaptırılmıştır. Cuma cami olarak yaptırılan bu Cami dış duvarlar moloz...
  19. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

3.14 MB paylaşmış olduğum fotoğraf. Site kendi küçültüyor olabilir.
  20. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Dostlar fotoğrafı ne ile çektiğinizi belirtirseniz çok iyi olur. Bunu söylememin nedeni, mesela telefon ile çektiyseniz o telefonu almayı düşünen birisinin kamera performansını görme şansı olur. Kamera ile çekildiyse de aynı şekilde. Sevgiler
Top Bottom