Arama sonuçları: *

1. A

James Donkey ekran alınır mı

Bu markaya yaklaşmanın pek lüzumu yok va panel yerine ips tercihimdir .
  2. A

Pc Bozuldu yardim lazım

Hocam PC’yi prizden çektiniz mi sökmeden önce gücün tamamını kesin.
  3. A

Türkçe keycaps aula f75 için

kanka herkesin böyle zaten türkçe düzen bu değil.
  4. A

Pc Bozuldu yardim lazım

bios pilini çıkar 10 dk bekle geri tak düzelir.
  5. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥VOK Sistem r5 5600 RTX4060 18.5k 🔥🔥🔥

hocam aktarma için her bir parçayı sökeceksiniz işlemciyi sökmenize gerek yok tabi farklı bir soğutucu takmayacaksanız. onun dışında sistem montajı nasıl yapılıyorsa o şekilde yapacaksınız . Bir sürü montaj videosu var herhangi biri işinizi görecektir.
  6. A

PC EKRANINI TELEFONA YANSITMA

Steamden oynadığın bi oyunsa steamın o özelliği var telefona indirmen lazım
  7. A

1178 TL Rampage KB-RX63 B-ATOM Beyaz Kablosuz Red Switch Mekanik Mini Klavye

Hocam bi kere satıcı çöp destek yok üründe bi sıkıntı varsa 14 günlük iade hakkını bile kullanamıyorsun . Yurtdışı garantisiz ürün almaktan hiç bi farkı yok. Türkçe keycaps bugün en az 900 tl civarında klavye parası nerdeyse. Ben rampage alınması taraftarı değilim ama kesinlikle bu firmadan...
  8. A

Türknet internette Dns işe yaramıyor

fiber olabilir 100mbps pakettir 70 alıyorsundur belki.
  9. A

12bin tl ye Amd mi nvdia mı

Nvidia olsun bizim olsun
  10. A

Rampage V900-S Alıp G29 Vitesi İle Kullanabilir miyim?

G29 içinde vga girişleri var shifterda vga girişli birbirine uyumlu g29un usb çıkışı var PC’ye takılan. Birde dişi vga olduğu için PC’de vga girişi olsa bile takamazsın yani her türlü dönüştürücü lazım.
  11. A

Rampage V900-S Alıp G29 Vitesi İle Kullanabilir miyim?

G29 shifter dişi vga olduğu için dönüştürücü bi usb kullanman gerekli ama sağlıklı olur mu tam emin değilim. Direksiyon seti alırken ikinci el almaya çalış çünkü çok fazla kullanılmıyor bi yerden sonra sattığında aynı parayı alabilirsin öyle .
  12. A

Yeni pc açılmıyor siyah ekran

Hocam sistem yeni ise firma ile iletişime geçip bi garantiye yollayın .
  13. A

Ramleri söküp takmayı deneyin hatta önce görüntü kablosunu ekran kartının başka portuna ve monitördede başka porta takmayı deneyin.
  14. A

Hocam psu kablolarını sökmeye gerek yok prize taktığını söksen yeterli. Prizden elektrik almadan önce hepsini tak sonra bios pilini tak ve prize bağla sonra güç ver umarım düzelir.
  15. A

Sıfırlama öyle yapılmıyor kapat PC’yi prizden çek psuyu 0 konumuna al sonra bios pilini sök şöyle bi 10 dakika takma sonrasında takıp bilgisayarı çalıştır bios pili olmadan pc çalışıyor bu arada bi kere yanlışlıkla öyle çalıştırmıştım açıldı pc. Ama sağlıklı bir şey değil. 1734612118 VGA hatası...
  16. A

🔥İndirim Corsair 3000D Rgb Kasa Beyaz/Siyah 🔥2.564 TL (Amazon Prime )

Değil 2kya satıldı 3 fan ile
  17. A

Termal Macunu Biraz Fazla Kaçırdım

Yok hocam yok dokunmayın taşma yoksa gayet iyi durum occt indirip sıcaklığa bakabilirsin işlemciye orda stress testi yapıp max sıcaklığı görüp internette karşılaştırabilirsiniz.
  18. A

Hocam bu problem olmaz üstüne yayılması gerekli zaten daha iyi iletir ısıyı 1734596563 Birde kullandığın macun mx4 gibi pump out olan bi macun ise nokta şeklinde koy sonra üstüne soğutucu tak yayılıyor zaten ve mis gibi oluyor . Geçen bende dark x123 taktım öyle yaptım.
  19. A

Görüntü atabilir misin hocam işlemcinin dışına taşmadıysa sorun yok .
Top Bottom