Arama sonuçları: *

1. A

Asus tuf k3 oksitlenme

ASUS TUF K3 klavyem var zamanla bazı ledlerde oksitlenme olmuş bazılarının kırmızı bacağında bazılarının yeşil bazılarının mavi be bazılarının direkt güç bacağında oksit var 5-6 tuşumun rgbleri tam çalışmıyor bu nedenle yağsız kontak sprey bu oksiti giderebilir mi? Eğer varsa kullandığınız...
  2. A

🔥İndirim Piliç Izgara Tava İNDİRİM (Migros Hemen)

Bendede bu yok hocam Banvit var sadece üzdü
  3. A

Üniversite Sınavı İçin TYT Mi AYT Mi Başvurmalıyım

Bilişimle alakalı 2 yıllık tutturursan git programcılık olur vesaire ama okul sadece ek olmalı bu noktada kendini geliştirebileceğin işlerle ilgilenmelisin. Eğer İstanbul Kocaeli tarafındaysan 42 okullarına bakabilirsin bu süreçte. Ama sadece okul emin ol ne okursan oku sana iş vermeyecek. Bu...
  4. A

Corsair ram rgbsi ayarlanamiyor

Bu ramlerin rgbleri ile alakalı bi muhabbet vardı hocam yalnız ben bilmiyorum bilen biri çıkacaktır anlatır. Openrgb uygulaması ile kontrol eder misiniz orda görüyor mu?
  5. A

Pc işlemci pin değişimi

Hocam o geçen Bendede oldu benzet durum ilk çalıştırdığımda fanlar rgbler yanıp 1-2 saniye sonra kesiyordu gücü sonra 1-2 saniye içinde geri açıyordu. Şu power -+ pinleri varya onun biri azıcık dışarda duruyordu oturttum düzeldi bi kabloları kontrol edin hepsinin tam oturduğundan emin olun.
  6. A

Pc işlemci pin değişimi

Hocam eğik pinle o PC görüntü vermez şuan görüntü alıyor musunuz?
  7. A

2549 TL Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Kasa

Öyle öyle bende bi hane molexli siyah fannvardı onunla kullanıyordum itopyada bu fanların 3lüsü 1kya satıldı onu aldım 1 arkaya 2 üste taktım hocam bu arada bilginiz var mı üst fanları egzoz olarak mı kullanmak iyi yoksa kasa içine hava alsın diye kullanmak mı?
  8. A

2549 TL Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Kasa

Aynen öyle ben 2kya aldım indirimde o indirim bu kadar paylaşılmadı ama nedense 2-3 aydır 2.6k olmasına rağmen atılıp duruyor. Tatlı kasa yalan yok ama argb anakartı olmayanlar node core almalı rgbleri yakmak için bilginiz olsun.
  9. A

Çözüldü✓ Kablosuz klavyemi, blutooth kullanmak için ne yapmam gerekiyor?

bluetooth çok tavsiye etmiyorum hocam kendi dongleı yok mu klavyenin gecikme değeri minimuma düşer kendi dongleı ile.
  10. A

❌İndirim Bitti! ZOTAC RTX 4060 TI GAMING TWIN EDGE 8GB 12.458₺

valla vatan bizi çileden çıkartıyor ya.
  11. A

❌İndirim Bitti! MSI Ventus RTX 4060 Ti 16 GB 14.118 TL

hocam nasıl aldınız tam olarak telefon siparişle mi mağazadan mı?
  12. A

aynen ama bence buna bir sınır getirilmeli tamam onlarda alsın ama hepsini çekmek ayıp hocam ya.
  13. A

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 4070 Super 18.428 TL

hocam çalışanlar almadıysa ben bir şey bilmiyorum büyük şerefsizlik dönüyor.
  14. A

vermiyorlar hocam ya saçma sistem anlamadım gitti.
  15. A

hocam detaylı bilgi verir misiniz mağazadaki ürünleri biz veremiyoruz dedi telefonla sipariş hattı kapattım deli olucam mağazada vermiyor telefonla elden diyor.
  16. A

alınmıyor saçmalık telefonla sipariş hattını arıyorum yok biz mağazanın elindekine müdahale edemiyoruz. Mağazayı arıyorum diyorlarki bizden anca elden alırsınız bu iş nasıl alıyor biri bize açıklasın ya.
  17. A

Telefonla mağazadan başka şehre kargolatabiliyorduk değil mi hocam vatan PC’de bilginiz var mı?
  18. A

Instagram'dan alinan urunleri teslim almazsam sorun cikar mi

Yok başlatamaz öyle bir şey yok senin bu ürünü aldığına dair bir teslim fişi yada senin sorumluluk aldığına dair bir belge yok. Almicaksın malı bakıcaksın yoluna. Onlarda yaptıkları yanlışla kalacaklar
  19. A

Instagram'dan alinan urunleri teslim almazsam sorun cikar mi

İade edemezsin muhattap bulamazsın. Paran boşa gider böyle uğraştırır. Hocam adamlar yollamış zaten bide kapıda ödeme olduğu için kafanıza takmayın. Kargo geldiğinde direkt teslim almayın. Ailenizdekilerede söyleyin kimse teslim almasın o kargo geri gidecektir. Instagramdan alışveriş çok tavsiye...
Top Bottom