Arama sonuçları: *

1. A

Corsair 3000d rgb bağlantı sorunu

Kasa bugün geldi aktarım yapıyorum yalnız bu rgbleri nasıl çalıştırırım çözemedim 3 pin rgb kablosu var fakat benim anakartta 4 pin rgb giriş var Asus tuf b450 plus. Birde elimde fotoğraftaki gibi çoklayıcı var bununla rgbye bağlayabilir miyim ?
  2. A

Max 250w çeken sisteme ne kadarlık ups yeter?

Önceden 250wattlık psu ile kullandığım apu sistem var elimde ofiste kullanılıyor sadece athlon 3000g ve 8gb rami var elektrik kaynaklı bozuldu o psu 1 sene sorunsuz çalıştı şimdi 500w bir psu alacağım kaliteli olsun diye ama sistem aynı ups 650va yeterli olur mu?
  3. A

PSU RGB BAĞLANTI PROBLEMİ

Corsair cx650f rgb psum var fotoğraftaki gibi rgb çıkış kablosu ve argb dönüşüm kablosu var anakartım tuf b450 plus gaming rgb desteği var fakat bu 4 pini tam olarak nereye bağlamalıyım çözemedim anakart üzerindeki rgb kısmına bağladığımda icue üzerinde gözükmüyor .
  4. A

Normal bir kasayı itx içine sığdırabilirmiyiz?

İnno3d 1660ti twinx iki ekran kartım r5 2600 işlemcim var bunları itx kasaya sığdıra bilirmiyim anakartım Asus prime b-450mk Faturada (m-atx) yazio boyutu nekadar bilmiyorum ve tavsiye ettiğiniz küçük kasalar varmı
Top Bottom