Arama sonuçları: *

• Users: MaliG
  • Order by date
  1. MaliG

RX 460 OEM Alınır mı ?

PSU Calculator sitesinde rx550 (50w tdp) ile deneme yaptım %90 işlemci iken 318w güç tüketiyor, %50 iken 276w güç tüketiyor. Psunun da tam verimde 300w güç üretmediğini düşünürsek ucu ucuna sistem olacak ve dediğiniz gibi kapanma riski var. Bu durumda işlemci kullanımı %30-40 ın üstüne çıkmadığı...
  2. MaliG

RX 460 OEM Alınır mı ?

Hocam elimdeki 30w TDP li r7 240 ekran kartı 800 cpu 900 ram frekansından 902 cpu 1006 ya oc yapıyorum. 60-66 derecede o minnak fanından sivrisinek sesi gelmiyor. Tabi rx460 kat ve kat daha güçlü olduğu için ısınması da normal, belki fanı iptal edip sessiz kasa fanı modu da yapılabilir belki, ya...
  3. MaliG

RX 460 OEM Alınır mı ?

Şimdi ikinci el 150 liraya 400-450w psu var, veya 200 liraya ikinci el kasalı psu da var. Ama ben rx460 dan daha düşük performanslı GTX 750Ti 450tl ye alıp üstüne 150 lira psu masrafı yapmak yerine 50w güç tüketen rx460ı 450 liraya alıp psu masrafı yapmadan kullanmak istiyorum. Ya da psu...
  4. MaliG

SGM x7 mi yoksa klasik eskiden kalma a4 tech ofis faresi mi ?

Farkındayım hocam ancak imkanlar bunu gösterdi polygood x7 almak durumunda kaldım. Farenin genel kullanıcı için güzel olduğunu söyleyebilirim. Oyunlarda da güzel işimi görüyor ama profesyonel olmadığım için çok fazla ilgilendirmiyor beni.
  5. MaliG

RX 460 OEM Alınır mı ?

Merhaba, geçtiğimiz yılda birçok insan almayın elinizde kalır patlar bu kartlar diye atıfta bulunmuştu. Benim ise şuan RX 460 Oem'e ihtyiacım var çünkü PSU 300 watt güce sahip 6 pin çıkışı da yok. O yüzden bu kartı almayı düşünüyorum. Bu kartı kullananlar tecrübelerini aktarırsa sevnirim...
  6. MaliG

SGM x7 mi yoksa klasik eskiden kalma a4 tech ofis faresi mi ?

Aslında everest sgm bile değil şuan polygood x7 siparişi verdim. Elimde a4 tech kara kuru eski klasik fare var, bu siparişini verdiğim fare tr de çok satıyor o yüzden kullananlardan yorumlarını bekliyorum. Uzun süreli kullanımda (6ay-1 sene) a4 tech ten daha iyi performansla çalışır mı ?
  7. MaliG

Elektrik & Elektronik bölümü

Merhabalar, forumda Elektrik & Elektronik başlığı altında elektrik&elektronik, mekanik, arduino olmak üzere 3 bölüm oluşturulması gerek. Türkiye'de diğer forumlardan gördüğüm kadarıyla bu işlere ben dahil olmak üzere çok ilgi var. Eğer bu bölümleri açarsanız yardım, proje, geliştirme gibi...
Top Bottom