Arama sonuçları: *

1. Prime777

Paylaşımlı hesap olarak satmak için CoD: 2019 mu daha mantıklı, CoD Cold War mı?

Paylaşımlı hesap olarak satmak için CoD: 2019 mu daha mantıklı, CoD: Cold War mı? İndirimdeyken bir tanesini alip bunu 1-2 gunlugune 25 TL gibi bir fiyata kiralatmayi dusunuyorum. Sanki CoD: Cold War kirilmisti, bu yuzden onu alasim pek yok. 2019 ise eskidi, indirime girdigi oldu, daha fazla...
  2. Prime777

Outlast Trials Online modu var mı?

Outlast Trials Online modu var mı? Co-op bir oyun, ama rastgele kişilerle örneğin bir odaya katılarak oynanılabiliyor mu? Eşleştirme sistemi var mı yani? Eğer varsa, almayı düşünüyorum.
  3. Prime777

Öneri Stalker 2 mi oynasam Ghost of tsushima mı? Hangisi daha iyidir?

Stalker 2 mi oynasam Ghost of tsushima mı? Hangisi daha iyidir?
  4. Prime777

MAKİNE ÇEVİRİ discord

https://discord.gg/MDsZWSfV
  5. Prime777

12400F ve RX 6600 sistem oyunlarda bazen no signal hatası veriyor

12400F ve RX 6600 sistem, oyunlarda bazen no signal hatası veriyor. Az önce The Casting of Frank Stone™ adlı oyunda no signal verdi, birkaç kez oldu. FurMark 30 dakika, 15 dakika OCCT power ve CPU+RAM testi yaptım, Windows bellek tanılama aracını yaptım; hata, kapanma gözükmüyor! FurMark...
  6. Prime777

Fire Flux'ın Valorant kadrosu dağıldı

Sasirtici degil. Kadroya cok para verildi ve daha Ascension Play-in bile gidilemedi. Dagilmasi bu yuzden normal. Ama sasirtici olan kisim, oyunculardan bonservis alinmayacak olmasi, Free Agent sekilde birakildi.
  7. Prime777

Röntgende böbrekte 3 tane leke çıktı

hocam orası böbrek değil. kemik. böbrekle alakalı bilinen sorun yok, nokta falan da değil. şu an crohn dan şüpheleniliyor bağırsak mr'ımdan 1724947457
  8. Prime777

Valorant Sadece Ana Hesapta Siyah Ekran

Düzeldi; alt + enter yaparak. Kaynak, Reddit'teki yorum;
  9. Prime777

Fire Flux'ın Valorant kadrosu dağıldı

ESA Open Fire, 2024 Split 1 Play-off sampiyonu olan Fire Flux Esports, 2024 Split 2'de lig sampiyonu olmasina ragmen Split 2 Play-off'unda elendi ve bundan dolayi Ascension Play-in'e bile gidemedi. Bunun sonucunda takim dagildi. İnşallah Ruxic, SociablEE bunlar partner takima gider.
  10. Prime777

Durumu anlattim. Onun gaz olabilecegini soyledi, ben de zaten orasinin pelvis oldugunu anlamistim. Bu sefer uriner rontgeni cekildi. Bir sorun yok dedi. Ultrason soyledi, ben de bu olaydan 3 gun once tum Batin'a girdigimi soyledim, bu yuzden tomografi talep ettim ancak yastan dolayi ve...
  11. Prime777

Hocam pelvismiş, böbrek değilmiş orası ama ben yine de gideyim. 1722183695 Pelviste ne kadar normal bilmiyorum öyle bir nokta lekesi
  12. Prime777

Valorant Sadece Ana Hesapta Siyah Ekran

Merhaba, öncelikle iyi günler dilerim. Yaklaşık 1 saat önce bu sorunla karşılaştım, sorunumu açıklamak gerekirse; Valorant'ı açıyorum, açtıktan kısa süre sonra crash vermiş gibi siyah bir ekran geliyor. Bunu sadece ana hesabımda yapıyor, diğer hesaplarımı denedim, hesap sorunsuz açıldı...
  13. Prime777

Aldim hocam pazartesiye randevu urolojiden. Tomografi talep ederim cunku ultrasonda bir sey gozukmemisti. Yine ultrasonla vakit kaybedilmesin.
  14. Prime777

@Pukiina yok o demeden once bakmistim. Burada doktor olmadigindan dalga icerikli mesajlar olabiliyor ama googledan arama yapip gelenler icin korkutucu olabilir o mesaj.
  15. Prime777

Bobrek kanseri olma ihtimali epey dusuk.
  16. Prime777

Yok hocam agri yok bobrek tarafiyla ama yururken batma olabiliyor sol karin altinda burasi bobrekle de alakalidir belki, karin agrisiyla arada agri aliyor agri konusu. Sislik distan gozukmuyor gibi ama ben icimde hissediyorum 1722028505 Ben bugun annem dinlensin yarin soyleyeyim boyle boyle diye...
  17. Prime777

Hocam bu sisligin neyle alakali oldugu cozulemedi. Kolonoskopi icin randevu alacagim cocuk gastrosuna yesil alan acti doktor ama yok randevu. Resmen hastalik varsa da ilerliyor. Allah'tan urolojide randevu var da bobrekteki leke neymis tomografi istiyorum.
  18. Prime777

Hocam bobrekle alakali belirtiler yok. Ama sol tarafta sislik hissi, batma var bu ya bagirsaktan ya da bobrekle alakali. Eger kist ise sisme yapabiliyormus... Ama ben yine de ultrasonda sisme gozukurdu diye dusunuyorum. Belki 1 litre su icip mesaneyi doldurdugumdan bobregi tam gorememis olabilir...
  19. Prime777

Kedi tırmaladıktan sonra tetanus ihtimali

Evet. Tetanus asisi da var.
  20. Prime777

Tamam hocam annem cok izin aldi da d 1 agustosta gitsem cok mu gecikir annemin izin almasi lazim cok izin aldi
Top Bottom