Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

🔥İndirim Samsung A15 6/128 7.902 TL 🔥🔥

Ben kullanıyorum öyle gözle gürünür bi kasma olmadı denedim şimdi. Bazen olmuyor bile bence gayet iyi fakat 2k koyup a25 almak çok daha mantıklı
  2. amdsaolsun

Steelseries Prime Mouse 659 TL Teknosa-Vatan

Stoklara ne zaman gelirki bekliyorum bende
  3. amdsaolsun

Yardım Samsung telefon hızlı şarj olmuyor

Merhaba arkadaşlar samsung A15 6gb olan modele sahibim alalı 1 ay oldu olmadı ama hızlı şarj almıyor kablo orjinal adaptör orjinal aynısını annemde yaşafı onunda telefonu aynı çözümü nedir acaba iade etsem edebilirmiyim sıktı artık 2 gündür telefon kabloda takılı geziyor
  4. amdsaolsun

Öneri 2. El alınabilecek klavye

Sessiz ve gecikmesi olmayan bir klavye bakıyorum ama çok pahalılar 2. Elden alınabilecek klavye önerebilirnisiniz 1k civarı bütçem var ama daha iyilerini de önerebilirsiniz
  5. amdsaolsun

🔥İndirim Razer BackShark V2 X 1517tl

Akakçeden gırdüm 1590 küsürdü n11 de ilk siparişe özel 75tl indirim varmış onuda kullanınca 1517tl ya düşüyor yurtdışından geliyor, gümrük vergisi çıkarmı diye n11 i aradım ordaki abi sadice n11 üzerindeki fiyatlandırmayı ödersiniz dedi. Valla emin de değilim kimseyi mahcup etmek istemem ama...
  6. amdsaolsun

Melekler seni bana yazmis

Ne yaptın knk
  7. amdsaolsun

Razer Cobra vs SteelSeries Prime Plus

Değerleri gayet güzel ama indirime girmesini bekle bence
  8. amdsaolsun

Daha 1 ay önce 519 tl ya satılıyordu indirim filam yakalamaya çalış bu fiyattan alınmaz
  9. amdsaolsun

Prime plus da rakılma sorunu varmış normal halini önermişlerdi oda 700 tl larda şuan. İndirime girmesini bekliyorum normal olanının cobra nasıl onu bilemiyorum ama normal prime 550 ye düştüğünü görmüştüm
  10. amdsaolsun

İşlemcim yanıyor yardım lütfen

Fanların çalıştığından eminmisin
  11. amdsaolsun

İşlemcim yanıyor yardım lütfen

İçıni temizledikten sonra bu şekilde arttıysa soğutma bloğunu tam sıkamamış olabilirsin eğer temas etmiyorsa sıcaklık bu yüzden bu kadar yüksek olabilir
  12. amdsaolsun

Öneri 10k bütçeye samsung DeX mi yoksa laptop mu?

Arkadaşlar 10k ya dümdüz laptop almak yerine samsung tab a9 plus 6.5k Klavye + mouse 1.5k Samsung g3 3k Toplam 10k almak sizce mantıklı olurmu 10 bin liralık laptoplarda pek hayır yok gibi geldi bana, bu şekilde hem daha büyük bir ekranım olur. Amacım yt dan ders videosu vs izlemek
  13. amdsaolsun

Ryzen 5 5600g ile apu sistem nasıl olur sizce

Arkadaşlar fazla bir maddi durum yok o yüzden sadice bilgisayar olsa ara sıra MC lol filan girsrm yeter ryzen 5 5600g almak sizce mantıklımı kuracağım sistem e ayırdığım bütçe tahmini şu şöyle; Ryzen 5 5600g /4000tl 2×8 ram cl16 /1300tl Kasa /1700tl Psu 500w oldukça yeterli geldi /1600tl Anakart...
  14. amdsaolsun

❌İndirim Bitti! AMAZON 2024 PRIME DAY 16 TEMMUZ'DA BAŞLADI!

Tam olarak ne kadarlık indirimler oluyor ve genelde hangi ürünler olmuştu önceden, bilgilendirirseniz sevinirim. En absürt indirimi neydi bu arada?
  15. amdsaolsun

Öneri Ses odaklı oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar fps için değil oyunda oynayacağım ama sesinin iyi olabileceği bir kulaklık istiyorum bütçe 2k. Tiz odaklı olursa sevinirim
  16. amdsaolsun

Steel series prime ile prime plus arasındaki fark nedir avaba

Knk bu fiyat aralığında başka mouse lar önerirmisin ss prime ın görüntüsü pek hoşuma gitmedu şimdi dah çok ra,er daetadder essential gibi olan varsa daha iyi olur kaliteli.
  17. amdsaolsun

Plus 580 e aldım normalde pahalıymış 1k vs. Normali 650 iptal etmek istemiyorum açıkcası grlince lag varmı diye denesrm olmazmı belki bazısında vardır. 1719165008 Çünkü 4.7 puanı var 1719165012 Çünkü 4.7 puanı var
  18. amdsaolsun

Sence hangisini alayım knk ya da bu fiyat aralığında daha iyi bir şey varmıdır 1719162710 .
  19. amdsaolsun

Prime plus niye köti ki
Top Bottom