Arama sonuçları: *

1. Prime777

AÖL 1 sene notlar kötü olursa OBP'ye ne kadar etki eder?

Merhaba, açık lise 1 sene hiç çalışmadım, ve ortaokulda da aynı çalışmamak olunca yüz yüze sınav ile zayıf oldu. İlk açık lise 1 senesi Online idi ve Online olduğu için kaldığım ders olmuyordu ama yine de çok yüksek değildi, aslında benim için yüz yüze olması daha iyi oldu çünkü çalışmaya...
  2. Prime777

Parantezli -+ Matematik sorusu

Matematiğe sıfırdan başladım ama yardım lazım 3-4 günde bunda kaldım. (485 - 258) - [( -642) - (-484)] Takıldığım sadece 1 yer var. Kendim çözüyorum anlatıyorum şimdi; 485'ten 258'i çıkartıyorum ve 227 çıkıyor ve büyük olan 485 ve çıkartma olduğuna göre ve zıt olduğundan -258 yazıldığından +...
  3. Prime777

Çarpım tablosu nasıl ezberlenir?

Alistirmalarla matematige gore ilerleyecegimden dolayi daha toplama cikarma islemindeyim. Kitap geldi ve yemek yedikten sonra 2 saatlik 2 tane videoyla ilerleyecegim toplama cikarma islemine. Carpma islemlerine gecince de carpim tablosunu ezberlemeye calisacagim. Bazi konulara baktim, birisi...
  4. Prime777

Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlanmalı?

Merhaba, bu konuda gerçekçi olmanızı istiyorum, özellikle bu durumdan sonra başarılı olanlar ya da denemeye çalışanların tavsiyelerini istiyorum. Eğer başarılı olamayacak kadar bir gerilik söz konusuysa, çünkü birkaç ders olsa tamam ama hepsine baştan başlamam gerekiyor, kabullenip mecbur açık...
  5. Prime777

AÖL'de sınav giriş belgesini görevli alacak mı yoksa bizde mi kalacak?

AÖL'de sınav giriş belgesini görevli alacak mı yoksa sınav giriş belgesine ve gerekli gereksinimlerine baktıktan ve içeriye aldıktan sonra bizde mi kalacak?
  6. Prime777

AÖL'de sınava girerken geçici kimlik sorun çıkartır mı?

Selamünaleyküm, aradığımız zaman kimlikte fotoğraf şartmış ve öyle dediler, biraz geç öğrendik ve adliyeye gidince de yeni cekilen biyometrik fotografi verince ve imza atinca gecici kimlik verdiler ve eski kimligi aldilar. Sinava girerken gecici seklinde, yani duz kimlik yerine kagit gibi...
Top Bottom