Arama sonuçları: *

1. Riddle

1300 fiyat bandına mouse önerisi

attackshark X3 hyperx pulsefire haste melux m800 pro mouse alıcam bu fiyat bantlarında güzel bir mouse varmı veya bunlardan hangisi alınır?
  2. Riddle

connectgame den darmoshark n3 alınır mı

indirimde görünce yakalayım dedim 2 3 gün oldu alalı hala kargoya bile vermemişler çok şikayet gördüm site hakkında n11 den alsam nays kupon falan filan aynı fiyata geliyor iptal edip aracı site ile alsam daha mı iyi olur 1500tl altı mouse önerileride verirseniz güzel olur
  3. Riddle

hyperx pulsefire haste vs darmoshark n3

önceden hyperx pulsefire almıştım 2 el amıştım kesinti yapıyodu garantiye gönderememiştim faturası olmadığı için elime gayet güzel oturuyordu dün tekrardan pulsefire haste aldım kablolu 800tl civarına geldi bugün Darmoshark N3 adında bir mouse gördüm sizce iade edip 200tl daha koyup alayımmı...
  4. Riddle

ninjutso katana vs lamzu atlantis

2 el mouse alıcam benim aklımda ninjutso katana var 1300tl ye elden alıcağım fakat aklıma takılan mouse ninjutso dan alınmış sorun çıkarsa nasıl garantiye yollayacağım ve wraith v2 skatez takılmış lamzu atlantis e gelince benim elim büyük ve pençe tutuşu yapmıyorum 500tl fazla verip kargo ile...
Top Bottom