Arama sonuçları: *

1. Prime777

Paylaşımlı hesap olarak satmak için CoD: 2019 mu daha mantıklı, CoD Cold War mı?

Paylaşımlı hesap olarak satmak için CoD: 2019 mu daha mantıklı, CoD: Cold War mı? İndirimdeyken bir tanesini alip bunu 1-2 gunlugune 25 TL gibi bir fiyata kiralatmayi dusunuyorum. Sanki CoD: Cold War kirilmisti, bu yuzden onu alasim pek yok. 2019 ise eskidi, indirime girdigi oldu, daha fazla...
  2. Prime777

Outlast Trials Online modu var mı?

Outlast Trials Online modu var mı? Co-op bir oyun, ama rastgele kişilerle örneğin bir odaya katılarak oynanılabiliyor mu? Eşleştirme sistemi var mı yani? Eğer varsa, almayı düşünüyorum.
  3. Prime777

Fire Flux'ın Valorant kadrosu dağıldı

ESA Open Fire, 2024 Split 1 Play-off sampiyonu olan Fire Flux Esports, 2024 Split 2'de lig sampiyonu olmasina ragmen Split 2 Play-off'unda elendi ve bundan dolayi Ascension Play-in'e bile gidemedi. Bunun sonucunda takim dagildi. İnşallah Ruxic, SociablEE bunlar partner takima gider.
  4. Prime777

Valorant Sadece Ana Hesapta Siyah Ekran

Merhaba, öncelikle iyi günler dilerim. Yaklaşık 1 saat önce bu sorunla karşılaştım, sorunumu açıklamak gerekirse; Valorant'ı açıyorum, açtıktan kısa süre sonra crash vermiş gibi siyah bir ekran geliyor. Bunu sadece ana hesabımda yapıyor, diğer hesaplarımı denedim, hesap sorunsuz açıldı...
  5. Prime777

Champions 2024 seti resmi olarak tanıtıldı!

Sızıntıdan hemen sonra Champions 2024 seti resmi olarak tanıtıldı! Bıçak da gösteriliyor, sızıntıda bıçağın tam görüntüsü yoktu, fatih bıçak olacak gibi bilgi vardı. Doğru. Sızıntı; https://www.technopat.net/sosyal/konu/iddia-champions-phantom-2024-sizdirildi.3333875/
  6. Prime777

Bu güncelleme de Valorant'ta ki Droplar kalktı mı?

Bu güncelleme de Valorant'ta ki Droplar kalktı mı? Resmen yağ gibi hatta tere yağ gibi maç oynadım. Hayatımda ilk defa 1 kere bile drop yemedim. Sanırım bu güncelleme de düzelmiş. Güncelleme ne zaman geldi bilmiyorum ama daha yeni güncelledim. Siz de durumlar nasıl? 40-70+ arası aldım dropsuz.
Top Bottom