Arama sonuçları: *

1. Prime777

Röntgende böbrekte 3 tane leke çıktı

Biliyorum, doktor yok, zaten çocuk hastaliklarina gidecegim, bu sefer bagirsak yerine bobrekle alakali gidecegim evde fark etmeseydim, hastanedeyken fark etseydim, kesinlikle acile gidip "baktirirdim". Ben olaya sasiriyorum ve anlatmak istiyorum; ben 1 hafta bile olmadi tum abdomen ultrasona...
  2. Prime777

Bağırsakta hastalık belirtileri varken ultrasonun temiz çıkması normal mi?

Bagirsakta hastalik belirtilerim varken; Gaita yapilmasina ragmen doluluk hissi (bir gram bagirsakta rahatlama yok tuvaletten sonra ya da herhangi bir zamanda), sadece sol karinda siskinlik (otururken batma veya hissetme gibi), gulerken karnimin sag ve sol kenarlarinda gulunce hissedilen, batan...
  3. Prime777

Kedi tırmaladıktan sonra tetanus ihtimali

Arkadaşlar selam aşağıdaki konuda da olduğu gibi dün kedi tırmaladı, kedinin kuduz olmadığını biliyorum ve benim kedim olduğundan, aşısı olduğundan kuduz ihtimalini çok düşürdüm ama ben sadece ortaokul 8'de sağlık ocağından aradıkları zaman tetanus aşısı olmuştum, o da 1 doz sanırım çünkü 1 kere...
  4. Prime777

Testis ultrason sonucu nasıl?

Skrotal yani testis ultrasonu sonucu nasıl? Doktor normal cikmis dedi rapora bakip, kan tahliline de normal dedi. Bir şey cikmamis dedi kisacasi ama benim gozuken damarlar var testiste her zaman belli degil, yatarken de kayboluyor ama bazen de gozukuyor. Simdi buna ragmen varikosel gibi damar ve...
  5. Prime777

Tümör marker kan tahlili sonuçları nasıl?

Testis kanseri için kan tahlili verdim, ertesi gün sonuçlar böyle çıktı. Nasıl?
  6. Prime777

Kan tahlili sonuçları nasıl?

Kan tahlili sonuçları nasıl?
  7. Prime777

Annemin akciğer grafisi nasıl?

Merhaba, annem dün Adana şehir hastanesine gitti. Çıkan akciğer grafisi bu, herhangi bir kanser belirtisi yani tümör ya da nodül falan gözüküyor mu? Doktor bir şey olmadığını söylemiş kendinin dediğine göre. Adana'ya hastaneye beraber gidebilirdik ama üşendim, kendi gitti hastanede olduğunu...
  8. Prime777

Prematüre zeka sorunu yapar mı?

Prematüre dogdum: 6. Ay. Zeka sorunum oldugunu dusunuyorum. Bir seyi hemen unutuyorum, karistiriyorum, tekrar etsem bile! Ornegin, 3-4 gun attigim alintiyla ugrastim, 40 dk'lik videoyu toplam 2 kere izledim, anliyorum, isleme gelince unutuyorum, boyle devam ediyor. Surekli karistirmak, unutmak...
Top Bottom