Arama sonuçları: *

1. Chapin

Hawk Chair FAB V4 aldım

Hocam fotoğraf atar misin
  2. Chapin

Hawk Chair FAB V4 aldım

Hocam senden ricam oturma yerini mezuna ile ölçüp fotoğraf atar misin?
  3. Chapin

🔥İndirim 🔥🔥🔥 XDrive Anka King Özel Seri Oyuncu Koltuğu 6649,50 TL 🔥🔥🔥

Çocuk koltuğu 80 kilo üstündeyseniz almayın pişman olursunuz. Asıl ederi 2000 TL bile değildir. 4500 TL markaya ödğüyorsunuz.
  4. Chapin

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Yok baba PC daha rahat arkada video izleme mi dersin her şeyi yaparsın iş için kulalnırsın vs. vs. PS bana kalırsa sadece bir heves.
  5. Chapin

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Bu hurdaya para vermektense RTX 4070'li sistem alırım.
  6. Chapin

Oyuncu koltugu hafif sallanma sorunu

Valla hocam oturak yerine dar memnun değilim 90 kilo ustundeysen kesinlikle alma pişman olursun. Sallanma sorunu gerçekten aşırı hafif daha önce hiç kullanmadığım için garip gelmiş olabilir.
  7. Chapin

Oyuncu koltugu hafif sallanma sorunu

Merhaba arkadaşlar dün Xdrive Toryun koltuğu geldi ve kurdum. Tek sorunum salıncak modu kapalı iken ileri geri çok hafif oynaması daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sizce normal midir? Sizin koltuğunuzda böyle bir şey oluyor mu? Kendimi koltuğun üstünde öne doğru attığım zaman hafif bir...
  8. Chapin

🔥İndirim XDRIVE TORYUM 5300 TL 3 TAKSIT

Bu daha iyi dostum, attığım link demir ayak.
  9. Chapin

Başka bir şey yüzündendir.
  10. Chapin

Ben gıcırdamayan oyuncu koltuğu görmedim :D Rahat koltuk zaten bu paraya alınan koltukta hafif gıcirdama çok normal. Her koltukta olabilir.
  11. Chapin

Al geç bunu dostum.
  12. Chapin

Ağır kilodan oluyor genelde 20K'lık koltukta bile olanı görmüştüm 1731351779 Hepsiburada plastik ayak
  13. Chapin

Hawk yerine bu fiyata kesinlille alınır daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
  14. Chapin

Geçen seneki fiyattan bile uyguna en F/P oyuncu koltuğu satıcıyı takip edince 200 TL kupon veriyor. Sepette 5300 TL oluyor. https://app.hb.biz/DoAmvJEPVTNH
  15. Chapin

Bu sisteme bu para verilirmi?

Verilmez
  16. Chapin

🟠 750 ₺ SAVUNMA VERGİSİ ERTELENDİ!

Yazın garsonluk yaparken bahşişe vergi gelecek haberi çıkmıştı sonra iptal oldu. Arada saçma sapan vergiler çıkarıp iptal ediyorlar.
  17. Chapin

2. el 2060 ı 2500 e satıyor adam sarı sitede

Kardeşim benim yem atıyor sen mesela adama parayı göndermekte tereddüt ediyorsun senin gibi düşünen bir keriz parayı yolluyor diyor bu adam elden satar kesin dolandırıcı değil diyor sonra Vaaa dolandirildim oluyor
  18. Chapin

2. el 2060 ı 2500 e satıyor adam sarı sitede

Kardeşim bencede aynısı var yabancı değilsin IBAN atayım 2000 lira yolla yarın kargoya veririm 1728594222 Yem atıyor elden satmam diyen dolandırıcı mi olur?
  19. Chapin

🔴 YENİ X870 ANAKARTLAR ÇIKTI! 🔴

15K'ya sistem toplarım ben
  20. Chapin

❌İndirim Bitti! ŞAKA MI BU? 913 ₺ - FSP HYDRO M PRO 800W - 80+Bronze PSU

Ulan 4000 TL'lik ürün adama maliyeti en az 2700 TL artı buna birde vergi, kar, eleman gideri bir çok gider ekle. Adam ürünü satarken dikkatsizlik edip 950 TL yazmış olabilir senin bu ürünü alırken niyetin belli 3 Tane almışsın 950 TL'den alıp 3000-4000 Aralığında satmak. Ha adam eyvallah der...
Top Bottom