Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Yardım Burdan alınca 1k puan mı almış olucam

kartına puan olarak gelecek o puanı sonra kullanabilirsin
  2. SadeceBirisi.

İphone 14 mü Samsung s24+ mı ?

12 kasıyor ise s22 ninde s23 gibi modellerinde kasması lazım ya senin cihazın pili servis yada aşırı ısınmış fp olarak androidler her zaman daha iyi işlemci gücü cart curt girersek mi 14t alsına döner. ben uzun yıılar boyunca kullanayım sonra takas kampanyasında takas verip üst modele geçecek...
  3. SadeceBirisi.

2.500.000 TL'ye kadar araç önerisi

1.5 tsi yada e tsi tiguan elegance 2023 al 2m altı bulabilirsin Audi q3 1.5etsi
  4. SadeceBirisi.

🔥İndirim RossClean Master Pro 1000 W El Blenderı 836TL 🔥

kuponsuz saf fiyat : 1036 tl mağaza kuponu : 100tl kullanınca direk 100tl düşüyor nays la alırken kuponu uygulayıp 100tl daha naystan gelmesini bekleyeceksin diğer türlü 200tl nin gelmesini bekleyeceksin aslında pek bi farkı yok sadece birinde öderken o an 100tl cepte oluyor diğerinde naystan...
  5. SadeceBirisi.

700tl fark ile 6800 almak mantıklı mı?

drop girmez ama yinede 6800xt denk gelir neredeyse aynı fiyat olur onada bi bak
  6. SadeceBirisi.

hikayeli oynayacaksan hiçbişey olmaz
  7. SadeceBirisi.

I9 14900k işlemciye intel arc b580 alınır mı

14900k alarak konu sahibi başlı başına bi hata yapmış
  8. SadeceBirisi.

yaşamazsın ufak darboğaz olur ama önemsiz
  9. SadeceBirisi.

Eleştiri Kanallarını Ciddiye Alan Var Mi?

aslında yapay zeka seslendirmesi ile o yt deki video kesitinin metinini seslendirip arkaya konuyla alakalı görseller koyup keşfete düşme fikri of şuan ki sayfamda paylaşamam ama güzel denenebilir
  10. SadeceBirisi.

güzel kart vram konusunda sorun yaşatmaz ve 0 700tl ye fazlasıyla değer
  11. SadeceBirisi.

Bu forum niye aktif değil

bende aynı durumdayım , hatta ekim ayında karar vermiştim bırakacağım diye ama yine elim kayıp giriyorum
  12. SadeceBirisi.

Xbox series s mi series x mi

13. SadeceBirisi.

Bu forum niye aktif değil

Bırakma hocam bilgili hocalara ihtiyacımız var (Bunu derken ben bile artık günde max 4 mesaj yazıyor oda cevaplanmamış bir konu ise) Ben sonradan geldim ama 2022 nin sonu baya aktif oldum 2023 teki gibi ama cidden eskiden yeni konularda hep gold-plat-titanyum üyeler varken şuan bronz ve 0-500...
  14. SadeceBirisi.

Xbox series s mi series x mi

Ufak bi fark mı aralarında çok fark var taşıması ve fiyatı sorun değilse Series X al yada ps5 slim
  15. SadeceBirisi.

Uzak durulması gereken bilişim markaları nelerdir?

öyle değil ki derken % kaç vergi varken onu yada direk o cihazı direk vergiden düşüyor yani nasıl diyeyim yıl sonu bu esnaf yada şirket x vergi ödeyecekse x kadar ödüyor ama ekstra bu var
  16. SadeceBirisi.

öyle değil ki mesela babam kira nın gelirindeki vergiyi dükkanın gideri olarak gösteriyor
  17. SadeceBirisi.

esnafsan gider olarak gösteremezsin mesela pc yada ekipman ama çoğu kişi bunu pek yapmıyor ama yine de ofis için gider gösterirsin
  18. SadeceBirisi.

büyük ihtimal vergi konusunu ve garanti yüzünden iadede sorun olur onun dışında bişey olmaz
  19. SadeceBirisi.

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

https://forum.donanimarsivi.com/konu/letoon-erkek-bot-399-tl.1049682/#post-9445124 ben fiyatına dair bişey söylemedim ama alıp birkaç gün sonra çöp olacak ürünede boşa para vermeye gerek yok ne demiş ingilizler ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim
  20. SadeceBirisi.

🔥İndirim Letoon Erkek Bot 399 tl 🔥

https://forum.donanimarsivi.com/konu/letoon-bagcikli-erkek-bot-399-tl.1048488/
Top Bottom