Arama sonuçları: *

1. Reaper

Fc25 Ultimate sürüm Ps'de 2000 TL alınır mı?? (Hızlı cevap verirseniz sevinirim)

Ultimate team oynuyorsan kesinlikle alma, oyun cok bozuk her hafta bir promo geliyor ve eslesmeler ve oyun ici serverlar les. Oyunda inanilmaz kotu bir rebound sistemi var cok garip goller yiyebiliyorsun. Kesinlikle tabsiye etmiyorum. Ayrica pc deki hilelere deginmedim bile..
  2. EA FC 25 3.2M Coins Satiyorum.

EA FC 25 3.2M Coins Satiyorum.

Hesapta 3.2 m coins mevcut. Bynogame gibi sitelerde su an minimum 1m 1700 TL ye satiliyor. 1 m 1500 TL den satiyorum.
  3. Reaper

Kasa Fanlarından Biri Çalışmıyor Çözümü Var Mıdır?

Vatandan aldığım sistemdeki kasanın ön fanlarından ortadaki fan bilgisayar açınca çalışmıyor. Ön paneli çıkarıp fana ufak bir yardımlar fan tekrar dönmeye devam ediyor. Kasa bu: https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-gaming-x-ii-odin-ii-4x120mm-argb-fanli-650w-80plus-midt-atx-gaming-kasa.html...
  4. Reaper

KARARSİZ KALDİM glorious D ,İ,yoksa O mu?

Mouse isinde cok fazla performansi anlayamazsin neredeyse ayni ozellikteki mouselarda. En onemlisi ergonomisi. Mouse elinde rahat olacak.
  5. Reaper

İPhone 11 Garanti Kapsamı

Degisim yapmazlar kontrol ederler ama cok fazla heveslenmemek lazim.
  6. Rx 7600 -i7 9700k - 240 mm sivi sogutma - 1 TB m2 ssd

Rx 7600 -i7 9700k - 240 mm sivi sogutma - 1 TB m2 ssd

Anakart: Msi Z390-A Pro Islemci: Intel i7 9700k Ekran Karti : AMD Radeon RX 7600 (24 Agustos Tarihinde alindi. 3 yil garantisi mevcut.) Sivi Sogutucu : Xigmatek Aurora 240mm Ram: 2x8GB 3000 mhz SSD: Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB (2023 Aralik ayinda alindi. Garantisi devam...
  7. Reaper

Öneri ACIL MAGAZADAYIM sogutucu onerisi

Hangisi
  8. Reaper

Öneri ACIL MAGAZADAYIM sogutucu onerisi

Sivi sogutucu mu yoksa kule tipi sogutucu mu olsun cok kararsiz kaldim. Islemcim ryzen 5 7500f Ilerde upgrade yapabilirim. Sivi sogutucu 2400 Kule tipi 2000
  9. Reaper

Bu sistem 2. elde ne kadar eder?

21.000 tl sahibinden falan ilana koydum burda da 20 yaziyor. 19 20 ye satabilirsem sevinirim. Ekran karti ssd psu sifir zaten
  10. Reaper

18-20 arasi dusunuyorum ne yalan soyliyim. Ekran karti ssd ve psu yeni cunku.
  11. RX 7600 - i7 9700k - Sivi Sogutma - 1 TB M2 SSD

RX 7600 - i7 9700k - Sivi Sogutma - 1 TB M2 SSD

Anakart: Msi Z390-A Pro Islemci: Intel i7 9700k Ekran Karti : AMD Radeon RX 7600 (24 Agustos 2024 Tarihinde alindi. 3 yil garantisi mevcut.) Sivi Sogutucu : Xigmatek Aurora 240mm Ram: 2x8GB 3000 mhz SSD: Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB (2023 Aralik ayinda alindi. Garantisi...
  12. Reaper

Var mi yardimci olacak?
  13. Reaper

Selamlar dostlar, yeni sistem aldığım için eski sistemimi satmaya karar verdim. Parçaları bu şekilde ne kadara gider aşağı yukarı? Tarih yazmayanlar 2020 Kasım ayında alınmıştı garantileri yok. Anakart: Msi Z390-A Pro Islemci: Intel i7 9700k Ekran Karti : AMD Radeon RX 7600 (24 Agustos...
  14. Reaper

Istanbul Avrupa Yakasi Sistem Sokme ve Montajlama Hakkinda Yardim

Bilgi verebilecek biri var midir
  15. Reaper

Istanbul Avrupa Yakasi Sistem Sokme ve Montajlama Hakkinda Yardim

Bugun vatan kampanyadan bir sistem satin aldim ancak elimdeki sistemin iyi parcalarini da sisteme koymak ya da ornegin eski kasami kullanmak istiyorum. Bu sekilde sokme takma islemini de tek basima yapamayacagimi dusunuyorum. En zoru Psu ve kablolamayi yapabilmek herhalde. Konu hakkinda yardimci...
  16. Iphone 11 128 GB TR Cihazi

Iphone 11 128 GB TR Cihazi

Merhabalar, yeni telefon aldigim icin 2020 Kasim ayindan beri kullandigim telefonumu satiyorum. Pil sagligi %74. Kozmetik olarak hic bir cizik catlagi yoktur. Wifi bluetooth ve Face ID gibi ozellikleri calsimakta. Pil sagligi dusuk oldugu icin 6-7 saatlik kullanim sunuyor. Onun disinda hic bir...
  17. Reaper

Yardım 27" monitörün yanına 24" alınır mı?

Alinir aga neden alinmasin. Ben kullaniyorum. Pek de bir sorun yok. Illa simetrik olsun diye bir hastaliginiz yoksa gerek yok olabilir
  18. Reaper

INSTAGRAM Üzerinden ürün satmak

bence ürün alıp satmaktansa, işçiliğini yapıp büyüyedebilirsin. Örneğin kardeşim sen bunu buradan al ama benim işçiliğim budur diye. Hem üründen kaynaklı sorun falan olursa başın ağrımaz. Hem de işçiliğin içine o egzoz karını yedirebilirsin. Hem yatırım yapmana da gerek yok. İyi para bağlayarak...
  19. Reaper

Iphone İMEİ attırmadan 2 telefon kullanılabilir mi?

Iphone 11'im var mevcutta. ama şöyle de düşünüyorum. Zaten 32 bin imei ücretine verecektim. onu vermek yerine bir 16 çözebilirsem hem onu kullanmış olurum hem de seneye az bir miktar ucuza tekrar satabilirim diye düşündüm
Top Bottom